Când încep Chefi la cuțite și Master Chef. Câți bani oferă Antena 1 și Pro TV câștigătorilor

Toamna se apropie cu pași repezi, astfel că și Antena 1 și Pro TV se pregătesc să readucă pe micul ecran producțiile cu care au cucerit audiențele de-a lungul timpului. În aceste condiții, telespectatorii se vor putea bucura de un nou duel al show-urilor culinare, Chefi la Cuțite și Masterchef.

Chefi la Cuțite revine cu sezonul șapte

Ajunsă la sezonul cu numărul șapte, emisiunea produsă de Mona Segall și jurizată de îndrăgiții chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, emisiunea le promite fanilor săi noi surprize și o competiție mai strânsă ca niciodată. Luni, 9 septembrie, cu începere de la orele 20:00, postul trustului Intact dă startul concursului în care bucătarii aspiranți luptă pentru a-i impresiona pe cei trei jurați extrem de exigenți, ca întotdeauna, dar și pentru a pleca acasă cu mult-râvnitul premiu în valoare de 30.000 de euro.

Ca de fiecare dată, membrii juriului vor avea ocazia să pună la punct strategiile de joc încă din prima ediție a sezonului, pentru că batăliile culinare au ca miză amulete valoroase, ce vor putea fi folosite în confruntările pe echipe. În plus, concurenții au parte de o nouă surpriză. La capătul fiecărei zile, cei mai talentați vor putea ca printr-un singur preparat să câștige un loc în echipa unuia dintre cei trei chefi.

Jurații noului sezon Masterchef. Sursa foto: protv.ro

Masterchef Chef debutează în aceeași seară, dar la altă oră

Tot pe 9 septembrie va avea loc premiera noului sezon al show-ului culinar Masterchef, însă Pro TV a ales ca emisiunea să fie difuzată ceva mai târziu în comparație cu programul Antenei 1. Mai exact, după o pauză de doi ani, programul va fi pe post la orele 22:30, tronson neobișnuit, dacă luăm în considerare sezoanele precedente.

Pentru mine, bucătăria este un loc plin de viață și de emoție! Nu poți găti dacă nu pui emoție și pasiune în mâncare. Le voi oferi șorțul concurenților care îmi vor arăta că au pus sufletul în mâncarea pe care au pregătit-o”, a declarat Chef Hadad, care face parte din juriul emisiunii, alături de Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran. Marele câștigător al Masterchef 2019 va pleca acasă cu un premiu în valoare de 50.000 de euro.