Bucureșteancă scuipată în trafic de un motociclist. Cum au reacționat polițiștii

În plină pandemie de coronavirus, când autoritățile ne sfătuiesc nici măcar să nu mai dăm mâna unii cu alții, o femeie a avut parte de un adevărat șoc, după ce a fost pur și simplu scuipată de un bărbat aflat pe un moped.

Bucureșteancă scuipată în trafic de un motociclist

Incidentul șocant a avut loc în Capitală și a fost făcut public pe o rețea de socializare. Polițiștii au acționat prompt, iar individul a fost oprit în trafic.

Șoferința din Bucureşti s-a contruntat vineri, în trafic, cu o situaţie total neplăcută. Aflată la volanul maşinii sale, ea a fost scuipată prin geamul deschis de către un bărbat aflat pe un moped. Tânăra a reuşit să-l fotografieze, în special numărul mopedului, şi a făcut publice fotografiile pe Facebook, cu următorul mesaj.

Polițiștii l-au prins în 30 de minute pe bărbat

„Dementul ăsta, cu B-62DGP, tocmai m-a scuipat în maşină, pe geamul pe care îl aveam deschis la maşină. Am tras maşina pe dreapta, tremur, nu-mi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat. M-a umplut de scuipaţi pe faţă, pe haine. Sunt în stare de şoc! Nu ştiu ce am de făcut acum”, a scris Gabi Savu Dinu pe Facebook.

După ce au văzut mesajul femeii, polițiștii de la Rutieră s-au autosesizat și l-au prins în timp record pe individ, chiar în trafic. Acesta a fost dus la secție, unde a fost nevoit să dea explicații.

„În urma postării pe reţele de socializare a unor informaţii referitoare la un bărbat care ar fi scuipat în trafic un conducător auto, poliţiştii bucureşteni l-au identificat pe cel în cauză în mai puţin de 30 de minute de la sesizare.

Bărbatul a fost depistat în trafic de poliţişti ai  Secţiei 18 şi condus la audieri la Secţia 21, competentă teritorial. În acest moment se desfăşoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt şi de drept”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.