Categorie: Autor:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nași de botez! Cum a apărut vedeta la petrecere

Bianca Drăgușanu și noua sa cucerire, Alex Bodi, și-au făcut apariția la o petrecere unde au fost chiar nașii de botez ai unei micuțe. Cum a arătat noua pereche a showbiz-ului la primul eveniment ce-i va lega pe viață pe cei doi? Se pare că Bianca Drăgușanu nu s-a dat bătut și a sperat în continuare în găsirea sufletului pereche.

După despărțirea de tatăl copilului său, Victor Slav, dar și după relația controversată cu luptătprul străin, Tristan Tate, Bianca Drăgușanu și-a găsit alinarea în brațele lui Alex Bodi. Cum și-au primit noua finuță părinții spirituali și cum le-a stat celor doi împreună la acest mare eveniment?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, părinți spirituali

Una din cele mai „ochite„ vedete de presa mondenă are o nouă relație dar și o nouă titulatură. Bianca Drăgușanu și-a asumat responsabilitatea de părinte spiritual pentru micuța Eva Maria alături de noul său iubit, Alex Bodi.

Alex Bodi, ținând-o în brațe pe finuța lui și a Biancăi Drăgușanu, Eva Maria

Bianca a avut grijă de toate detaliile legate de apariția celor doi la această petrecere, așa că a ales să se asorteze. Bianca Drăgușanu a purtat o rochie albastră, iar Alex Bodi a purtat o pereche de blugi, o cămașă, și un sacou albastru. Proapeții iubiți s-au fotografiat împreună cu noua finuță, poză în dreptul căruia a scris:„Eva Maria este finuța noastră! Îngeraș drăgălaș! ?❤️”. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi împreună cu noua lor finuță, Eva Maria

Cel mai frumos lucru din lumea! Felicitări părinţilor!”, a scris Alex Bodi, omul de afaceri, într-o altă postare de pe un site de socializare despre acest eveniment special din viața sa și a Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, întâlnire cu soția lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu este noua concurentă a emisiunii de aventură „Asia Express„ împreună cu sora acesteia. Se pare că tocmai înainte de a pleca în India, Bianca Drăgușanu a făcut câteva vizite în Spania și Franța.

Bianca Drăgușanu împreună cu noul său iubit, Alex Bodi

Fosta prezentatoare de televiziune s-a dus împreună cu Alex Bodi în Spania pentru a-i face cunoștință cu părinții săi. Blonda s-a întâlnit acolo și cu fosta soție dar și cu cele două fiice ale omului de afaceri.