Categorie: Autor:

ANM luată prin surprindere! Temperaturi total inexlicabile pentru perioada următoare. Cum va fi vremea în weekend!

Vremea se arată foarte frumoasă! Se pare că primăvara și-a intrat serios în drepturi. Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au fost de-a dreptul uimiți de temperaturile ridicate de care vom avea parte și care s-au răspândit extrem de repete pe tot teritoriul României. Prognoza meteo în Capitală, pe perioada weekend-ului se indică a fi călduroasă. Pe data de 9 martie, sâmbătă, cerul va fi parțial însorit. Temperaturile vor fi cuprinde între 8 grade Celsius și 22 grade Celsius. Duminică, 10 martie, pe cer vor fi nori și soare, iar temperaturile sunt între 6 grade Celsius și 18 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru weekend! ANM, luat prin surprindere

Prognoza meteo pentru weekend arată că temperaturile au crescut considerabil în această perioadă, iar cei care-și făceau griji pentru primăvara care s-a lăsat puțin așteptată, n-ar trebui să-și mai facă.

Temperaturi pentru weekend

Pe parcursul a două săptămâni, media temperaturilor a fost sitută între 0 grade Celsius și 5 grade Celsius. Precipitații au avut loc în perioada 26-27 februarie, 2-3 martie, iar local, vor mai fi și între 4 și 10 martie.

Prognoza meteo sâmbătă

Vreme 9 martie

Temperaturile maxime pentru București sunt de 18 grade Celsius, alături de câteva averse. Vânturi vin din parea de vest a teritoriului României cu 18 km/h și cu rafale de 33 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 5 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

Prognoza meteo duminică

Vreme 10 martie

Temperaturile maxime de pe 10 martie arată 18 de grade Celsius și o înnorare accentuată. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 15 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 6 grade Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 22 de km/h.