Categorie: Autor:

Andreea Bălan vrea să se împace cu Keo? Ce spune Misty, soția artistului

Andreea Bălan nu a divorțat încă de actorul George Burcea, dar pare că vrea să se împace cu un fost iubit alături de care a stat foarte mulți ani. Frumoasa cântăreață a apreciat în ultima vreme foarte multe dintre postările publicate de Keo pe contul de Instagram.

Cântăreața a început să îl urmărească pe Keo, în mediul online

Frumoasa blondină și George Burcea au luat decizia de a se despărți după 5 ani de relație, în ciuda faptului că din iubirea lor au rezultat și două fetițe frumoase: Ella și Clara. Artista Andreea Bălan pare o altă persoană în ultima vreme și a ajuns să aibă să-l urmărească pe unul dintre foștii iubiți pe rețelele de socializare.

Cunoscuta cântăreață a apreciat foarte multe dintre postările lui Keo de pe contul de Instagram, lucru observat de foarte mulți fani. Misty, actuala soție a artistului, a mărturisit că nu știa de acest lucru, declarând că nu vrea să alimenteze zvonurile.

Ce spune soția lui Keo despre aprecierile Andreei Bălan

Alexandra Pavel, cunoscută pe numele de scenă Misty, a intrat pe pagina de socializare a soțului ei și a văzut despre ce „like-uri” este vorba mărturisind că majoritatea sunt la filmările în care Keo cântă la pian.

Misty este de părere că Andreea Bălan îl apreciază pe Keo ca artist, de aceea nu a dat „like” la nicio imagine în care cântărețul apare alături de soția sau fiica sa Arya.

„Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian.

Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist“, a spus Misty, relatează ciao.ro.

De asemenea, artista a mai spus că nu este deranjată de faptul că Andreea Bălan îi apreciază soțul când interpretează la pian. Misty este de părere că tăcerea e de aur, mărturisind că îi pare oarecum rău că a vorbit despre acest subiect. Pe de altă parte aceasta a mai spus că în același timp simțea și nevoia să afle „adevărul”.

„Nu mă deranjează deloc. Keo este un artist foarte talentat și foarte apreciat de o țară întreagă și vă invit și pe voi să urmăriți acele filmulețe cu Keo interpretând la pian. Îmi pare rău pe de o parte că v-am răspuns la aceste întrebări pentru că nu fac altceva decât să alimentez ceea ce va urma să apăra în presă din cauza sau datorită acestor like-uri pe care voi le-ați observat și de care m-ați informat pentru că habar nu aveam, iar eu greșesc foarte mult răspunzându-vă vouă acum la aceste întrebări.

De cele mai multe ori, tăcerea este de aur și așa am procedat întotdeauna pentru liniștea familiei mele, pentru mine, pentru fericirea mea. Dar pe de altă parte, pe undeva… cred că simțeam nevoia.

De asemenea, și eu, uneori, din diferite motive, fie din curiozitate, plictiseală, din plăcere, admirație, apreciere, urmăresc anumite pagini, da? …dar o fac din umbră.

Nu simt nevoia să-mi fac cunoscută și simțită prezența pe acele pagini tocmai pentru că știu că voi crea astfel de discuții pe subiecte controversate și de titluri senzaționale în presă care, cu siguranță, vor urma să apară”, a mai spus soția lui Keo.