Categorie: Autor:

Andreea Bălan a fost agresată fizic de George Burcea? Cântăreața a apărut cu vânătăi suspecte pe corp. FOTO

Foarte multă lume se întreabă care au fost adevăratele motive care au dus la despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea, mai ales că cei doi s-au căsătorit religios doar în urmă cu câteva luni. Cântăreața a mărturisit că în timpul vacanței care a avut loc în Mauritius s-a întâmplat „ceva”, dar nu a dezvăluit mai multe.

Cântăreața Andreea Bălan, bătută de soțul ei în vacanța de anul acesta?

Într-una dintre fotografiile pe care vedeta le-a făcut în timpul vacanței apare cu o vânătaie pe mâna stângă. Să fie oare violența motivul pentru care Andreea Bălan și actorul George Burcea au luat decizia de a merge pe drumuri separate?

Cert este că în timpul concediului  vedeta a purtat numai bluze cu mâneci trei sferturi și s-a fotografiat din unghiuri care i-au arătat foarte puțin brațul stâng. Întrebarea este de ce artista a publicat fotografia în cauză: nu și-a dat seama sau a vrut să lase să se înțeleagă ce se petrece în familia sa?

„Ne-am căsătorit în septembrie, doar nu eram nebună să divorțez în martie, dacă nu se întâmpla ceva. Totul a fost ok de sărbători, ceva s-a întâmplat în vacanța noastră din Mauritius și după ce ne-am întors, mai multe nu pot să spun”, a declarat jumătatea trupei Andre într-o emisiune TV.

Care a fost mesajul publicat de artistă la fotografia în cauză

Andreea Bălan a publicat fotografia în care apare cu o vânătaie undeva spre finalul vacanței și a scris în dreptul ei un mesaj care arată că va merge pe drumul ei mereu pentru că vor exista întotdeauna oameni și oportunități care să o ajute să-și visul.

„Cum începi să mergi pe drumul pe care îl dorești, lucrurile, oamenii și oportunitățile, vor apărea și te vor ajuta să-ți îndeplinesti visul”, a scris artista la finalul lunii ianuarie pe pagina de Instagram.

De ce divorțează Andreea Bălan și George Burcea?

„Este o situație pe care eu nu am putut să o schimb, am tras de relație, dar nu am avut ce să fac. Eu am început să-i reproșez în decembrie lucruri de când și-a schimbat comportamentul. 

Nu pot să dau detalii foarte multe despre conversațiile noastre pentru că vreau să protejez copiii. Nu mai era la fel de drăgăstos, afectuos și când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut.

Mi-a spus în vacanță, în decembrie, că nu mai are sentimente pentru mine, dar nu am crezut” a dezvăluit Andreea Bălan la Xtra Night Show.