Andra, prima imagine de la filmările Românii au talent! Sezonul 10 de la Pro TV începe în februarie

Românii au Talent, emisiunea cu care Pro TV cucerește audiențele în fiecare an se întoarce din februarie, astfel că pregătirile pentru sezonul cu numărul 10 sunt în toi. Deși s-a zvonit că Andra nu va mai face parte din echipa juriului, în spațiul public fiind vehiculate numeroase variante pentru înlocuirea sa, printre care și o întoarcere a Mihaelei Rădulescu, iată că îndrăgita artistă nu s-a putut despărți de show-ul care îi este atât de drag, după cum mărturisea în urmă cu ceva timp.

Imaginea care pune punct speculațiilor

Pentru a pune punct speculațiilor, soția lui Cătălin Măruță a postat pe rețelele de socializare o fotografie surprinsă chiar pe platoul de filmare al producției cu care postul din Pache Protopopescu înregistrează audiențe record încă din 2011. În scurt timp, contul personal de Instagram al cântăreței a fost bombardat cu mesaje de felicitări din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online. De altfel, și Cătălin Măruță a dat de înțeles că partenera sa de viață va rămâne în juriul Românii au talent.

Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What’s Up, ‘Ţine-te bine’, are turneul ‘Tradiţional’, a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole, începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru ‘Românii au talent’, sunt multe de făcut”, a declarat prezentatorul emisiunii La Măruță.

Artista rămâne în echipa juriului. Sursa foto: Instagram

Andra nu s-a regăsit la Vocea României

Încă din luna martie, Andra și-a anunțat plecarea din juriul emisiunii Vocea României, locul său fiind luat de Horia Brenciu, întors la proiectul său de suflet, după experiența X Factor. Chestionată în privința motivelor care au determinat-o să ia o astfel de decizie, artista a dezvăluit că nu s-a simțit în largul ei în acest proiect.

Dragostea vieții mele rămâne emisiunea «Românii au talent». La «Vocea României» este competiția prea mare. Lupta pentru a câștiga, nu știu… Eu văd diferit lucrurile, m-aș fi așteptat să nu fie așa multă tensiune. Se simțea între concurenți, antrenori… Nimic nu a fost regizat. Au fost supărări, eu sunt foarte pătimașă. Știu că anul trecut, deși aveam programată o vacanță, am renunțat la show pentru «Vocea României». Nu am plecat, s-au dus doar Cătălin și copiii”, spunea Andra la vremea respectivă.