Amalia Enache, declarații despre tatăl fetiței sale. Ce șanse sunt ca vedeta PRO TV să plece din țară

Amalia Enache a făcut declarații despre tatăl fetiței sale, despre care s-a spus că este Claudiu Anghel, și despre o posibilă plecare din țară. Vedeta de la PRO TV s-a întors la pupitru, după doi ani de absență, și, chiar dacă nu mai petrece atât de mult timp cu fetița ei Alma, știrista dezvăluie că trece printr-o perioadă nemaipomenită de liniște, venită din parta familiei sale.

Amalia Enache a făcut declarații despre tatăl fetiței sale

Amalia Enache și-a obișnuit fanii cu discreție, însă acum a lăsat totul deoparte și s-a destăinuit în fața Danei Săvuică. Invitată la ”E OK? Săfii vedetă?”, vedeta a povestit că se simte un om împlinit dincolo de pupitrul de la PRO, iar cel care a ajutat-o în această privință a fost tatăl copilului. „Sunt mai bine ca niciodată, evident datorită fiicei melee și tatălui ei. A fost foarte mult timp cu noi, acum”, a spus jurnalista.

Întrebată de Dana Săvuică despre cum reușește să gensioneze o relație la distanță, a explicat că „Atunci când lucrurile sunt foarte clare de la început şi când situaţia e aşa cum e,(…) dacă lucrurile sunt asumate şi le ştiu, le înţeleg de la bun început că sunt într-un anume fel, pentru mine iau partea bună şi sunt foarte multe părţi bune în această poveste”, a spus vedeta de la PRO TV.

Amalia alături de fmailia sa

„Nu m-am simțit atât de înzestrată încât să pot să fac meseria asta în altă limbă”

Cât timp a fost în concediu maternal, știrista a călătorit și vizitat foarte multe cu fetița sa, ba chiar au stat luni bune în America de Sud. „Viaţa de aici mie-mi place foarte mult, mie îmi place serviciul pe care îl am. Nu există nici măcar o zi din viaţa mea în care să spun: «Aoleu, ce am de făcut astăzi?». Cred că pleci să cauţi în alte părţi când ceva nu ţi-e bine aici. Cred că, de fapt, prea binele de aici nu m-a lăsat să îndrăznesc nici măcar să visez că aş putea în altă parte.

Știrista dorește să-și practice meseria în România

Şi există şi bariera de limbă. Pentru mine e foarte important să fac această meserie, iar această meserie se face cu nuanţele limbii materne. Cred că e foarte greu, trebuie să fii Cioran să te exprimi într-o altă limbă decât cea maternă mai bine chiar decât cei care o vorbesc de mici. Nu m-am simţit atât de înzestrată încât să pot să fac meseria asta în altă limbă”, a povestit Amalia Enache.