Alina Puscas

Alina Pușcaș este o actriță și prezentatoare TV din România. Alina Pușcaș s-a născut în Sibiu, pe data de 2 noiembrie 1983 și este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România.

Frumoasa Alina Pușcaș este prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”

Frumoasa actriță a urmat cursurile Facultății de Turism din cadrul Universității Româno-Americane. Alina Pușcaș și-a început cariera ca manechin în cadrul agenției MRA Models, ca apoi să lucreze în turism, la hotelurile Novotel și Concordia. Viața Alinei Pușcaș s-a schimbat atunci când s-a prezentat la un casting pentru un rol principal într-un serial TV. Acel serial se numea ”Narcisa sălbatică” și avea să fie serialul care a propulsat-o ca vedetă. Alina nu avea experiență ca actriță, dar producătorii au avut încredere în ea și au ales-o pentru rolul principal. Serialul telenovelă a avut succes și ziarele au scris îndelung despre scenele sexy în care Alina Pușcaș apărea în sânii goi. Din păcate, Alina nu a mai primit alte roluri după terminarea serialului. Antena 1 a fost impresionată de carisma Alinei și de faptul că era foarte muncitoare, așa că producătorii i-au oferit rolul de prezentatoare TV pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

Alina Pușcaș este căsătorită și are doi copii

Alina Pușcaș este o femeie împlinită, are o familie fericită. Aceasta este căsătorită cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu și cei doi au împreună doi copii, Melissa și Alexandru, care au venit pe lume la diferență mică de timp. Alina Pușcaș a rămas însărcinată a doua oară la doar 8 luni după ce a devenit mămică pentru prima dată. ”Mi-am dorit sigur doi copii, în imaginația mea, așa arată familia completă și perfectă: doi copii și doi părinți”, declara vedeta, pentru Viva.ro.

Alte articole despre Alina Puscas

Închide ×