Categorie: Autor:

Românii au talent: Rusoaicele de la Air Trio Hexagon, moment desprins din orice poate fi real – Video

Românii au talent continuă să surprindă după zece ani. Rusoaicele de la Air Trio Hexagon sunt dovada că acest show este inepuizabil, iar spectacolul de dans acrobatic făcut pe o schelă plutitoare în formă de hexagon a scos emoția din toți.

Trupa Air Trio Hexagon, moment spectaculos la Românii au talent

Fetele au venit în România din Sankt Petersburg pentru a arăta ce înseamnă școala rusească de spectacole și nu au dezamăgit.

Cei patru jurați nu și-au mai găsit cuvintele în fața momentului prezentat de tinerele talentate, un moment care a crescut în intensitate până în ultima secundă a desfășurării acestuia.

„Sunt detalii care mă obsedează și care fac deliciul unui număr. Felul în care vă prindeați carabinele… Numărul vostru e ireproșabil din punct de vedere tehnic. Mă bucur că ați venit. Vă felicit”, a spus Mihai Petre.

Andi Moisescu: „A fost catifea și geometrie”

„Ușurința, grația, diafanul și plutirea asta între fiare, chingi, cabluri de oțel părea așa, totul, că femeile de când s-au născut doar asta fac. Și mie îmi e greu să mai învârt cu un polonic și-o mămăligă”, a fost reacția lui Florin Călinescu.

„Nu ați lăsat nici ultima vibrație din piesă neacoperită de răsuflare. Nu poți să nu te gândești la celebra școală rusă de spectacole. A fost catifea și geometrie”, a concluzionat Andi Moisescu după ce a văzut dansul cu totul special prezentat de fete.

„V-ați transformat în ochii mei, ați devenit și ați rămas zeițe”, a adăugat Andra, care a dat cel de-al patrulea de „Da”.

Emisiunea Românii au talent a ajuns vineri, 17 aprilie, la cel de-al 11-lea episod din cea de-a zecea ediție, iar show-ul va fi difuzat în continuare, chiar dacă e pandemie de coronavirus, de la ora 20:30.

Producătorii ar mai avea câteva ediții înregistrate, care ar acoperi intervalul de prime-time al PRO TV de vineri seara până la jumătatea lunii mai, de când ar trebui să înceapă edițiile live, semifinalele și apoi finala.