Categorie: Autor:

Adriana Geamănu, cea mai puternică femeie din România, a venit la Românii au Talent: “Pot trage după mine și un avion” VIDEO

Adriana Geamănu are 25 de ani, este din București și face parte din puținele femei care sunt puternice și practică acest sport în România. Aceasta a fost fruntașă la proba sportivă unde a ridicat 300 de kg în 15 metri. Tânăra a declarat că a fost mereu atrasă de acest lucru care părea mai degrabă un sport al bărbaților, astfel că nu multe femei se încumetă să susțină lucruri atât de grele în mâini.

Adriana Geamănu, femeia puternică de la Românii au Talent

“Pot trage multe lucruri după mine, chiar și un avion. Am o vviață normală, îmi place să fiu o fire blândă, calmă, iubitoare. La noi în țară nu este atât de poular, însă încerc să îndemn femeile care vor să fie pternice, să facă asta. Anul acesta am avut onoare să particip la unele din evenimentele lui Arnold Schwarzenegger“, a declarat aceasta la interviurile PRO TV, înainte de a intra pe scenă.

„Pavel și cu Smiley probabil au 184 kilograme plus bara 100 kilograme”,  a declarat Florin Călinescu, după actul tinerei. „Acum o lună am participat la Arnold Clasic am reușit să iau locul 2.(…)Într-adevar este greu cu costurile. Pentru locul 2, în Spania, am luat 500 de euro”, a spus concurenta „Iubesc să văd femei puternice, curajoase, care își urmează visul. Felicitaări pentru ceea ce faci!(..)Foarte interesant să vezi cum vine o femeie și ridică toate greutățile, apoi vin 5 colegi de ai noștri și încearcă să le ridice”, a declarat înmărmurită Andra.

Jurații, uimiți de Adriana Geamănu

„În spatele acestui corp sunt sigur că se află multă sensibilitate”, a spus Andi. „Plecați cu 4 de da, chiar trebuie sa vedem ce urmează”, a declarat Florin Călinescu. Adriana Geamănu a fost surpriza serii de la Românii au Talent care a făcut-o pe Andra să fie mândră de curajul ei. De asemenea, după momentul celei mai puternice femei din România, cântărerața a afirmat că este fericită pentru că „o femeie poate face asta”