Adriana Bahmuțeanu a slăbit și e total schimbată, de când nu mai are emisiune

Adriana Bahmuțeanu a slăbit și e total schimbată, de când nu mai are emisiune. Vedeta a reușit să slăbească 20 de kilograme în urmă cu câțiva ani, iar de atunci se menține la niște măsuri potrivite. Aceasta nu se ferește cu vâsta sa, și nici nu și-o arată. Văzând că slăbește, a început să fie mai atentă la ce mănâncă.

Vedeta a precizat că atunci când s-a operat de hernie ombilicală, medicul i-a scos surplusul de piele de pe abdomen și talie. După această intervenție a reușit să-și facă un program și să respecte mesele. “Am slabit 20 de kilograme in 7 luni. Am citit o carte spirituala si de atunci nu am mai putut sa mananc carne. Vazand ca slabesc am inceput sa am si mai mare grija ce mananc”, a declarata Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din contractele de imagine. ”Fac reclame doar pe bani!”

Citește și: Cel  mai rapid mod de a prepara zacusca de vinete. Sfaturi de la Maria Popa

Cât a slăbit Adriana Bahmuțeanu și cum arată azi?

Vedeta a reușit să se mențină la o greutate care o mulțumește, și de atunci a renunțat la inhibiții. Adriana Bahmuțeanu îmbracă ori de câte ori are ocazia costume de baie în două piese, ce îi pun trupul în valoare.
”Acum nu mai mananc paine si dulciuri. Inainte ma umflam de la carne, desi analizele imi ieseau toate ok. Acum , ma simt super-bine, analizele sunt foarte bune, ma simt mai sanatoasa ca oricand. Am luat calea gandirii pozitive, ma simt super-bine!”, a spus vedeta

”Până când nu îţi vei da seama că adevărata fericire e chiar în tine nu vei fi niciodată cu adevărat fericit. Aşadar, împacă-te cu tine, cu corpul tău, cu deciziile tale. Şi fă alegeri în deplină cunoştinţă de cauză. Aşa găseşti echilibrul şi pacea interioară. Noi, oamenii, din păcate facem alegeri greşite. Ne minţim snguri că am găsit fericirea când ea este doar aparenţă socială. Ne angajăm în relaţii cu speranţa că va fi bine uitând să îi spunem celuilalt ce vrem de fapt şi ce aşteptări avem de la el. Şi apoi minţim, ne prefacem, iar într-o bună zi ne dăm seama că de fapt nu suntem fericiţi deloc. Ca să fii fericit e musai să fii tu însuţi şi să ştii ce vrei.”, a scris ea pe contul personal de socializare.

Adriana Bahmuțeanu e mulțumită de aspectul ei fizic de acum și nu se sfiește să apară în costum de baie

Ce intervenții și-a făcut Adriana Bahmuțeanu

Recent a recunoscut câte intervenții chirurgicale și-a făcut. Vedeta se simte foarte bine în pielea sa la cei 44 de ani, deși viața nu a fost blândă cu ea. A avut probleme de tot felul și a fost destul de ghinionistă în dragoste. Cunoscuta jurnalistă a știut ce trebuie să facă și ce să-i ceară medicului estetician. Bruneta s-a lăsat pe mânile medicului și a bătut recent un record. A făcut nu mai puțin de șase operații în mai puțin de 24 de ore.

Aceasta a vorbit deschis despre alegerea de a-și schimba trupul. S-a declarat foarte fericită și mulțumită de deciziile luate. Printre intervențiile estetice pe care le-a făcut se numără și o mască de aur, un tratament cu apă care elimină tocinele din corp și mai multe injecții pentru podoaba capilară. Mai apoi, jurnalista, a luat decizia de a-și acoperi o cicatrice veche cu un tatuaj.

”Sunt o prinţesă, normal că îmi pun aur pe faţă. Sunt nişte tratamente foarte ok, nu e nimic extravagant. Nu este foarte scump. Tu, după o săptămână de muncă grea, vrei să te răsfeţi, îţi pui mască de aur.Vreau să-mi fac un tatuaj cu un fel de dantelă. Vreau să acopăr o cicatrice şi m-am gândit la un desen”,   a afirmat jurnalista.

Relația cu Silviu Prigoană

Vedeta de televiziune are doi copii din mariajul cu omul de afaceri Silviu Prigoană. Relația celor doi a fost una de care era imposibil să nu fi auzit. Aceștia au șocat în nenumărate rânduri cu divorțurile și casătoriile lor.

Căsnicia celor două vedete a durat până în anul 2015 când au divorțat, desigur, a cincea oară… Au urmat bârfe răutăcioase, acuzații în presă, însă acum fiecare și-a refăcut viața și sunt fericiți… însă separat.