Categorie: Autor:

Adelina Pestrițu, ținută sumară la un eveniment! Ce i-a deranjat pe fani. FOTO

Adelina Pestrițu i-a surprins din nou pe fani cu o ținută…mai indecentă decât de obicei, spun ei.  Tânăra mămică arată excepțional, fapt pentru care își permite să poarte lucruri cât mai mulate și scurte. Adelina Pestrițu ține foarte aproape legătura dintre ea și fanii săi, fapt pentru care este extrem de activă pe toate rețelele de socializare.

Acum, tânără mămică, poate da sfaturi și celorlalte mămici care o urmăresc în comunitatea online, nu numai adolescentelor care doresc un sfat pentru o nouă reinventare pe plan stilistic. Vedeta a impresionat în ultimul timp cu kilogramele date jos foarte repede cu ceea ce a numi-o „somodietă”, cură de slăbire care a inspirat multe mămici care se chinuie să scape de surplusul adunat din timpul sarcinii.

Adelina Pestrițu, ținută extrem de mulată la un eveniment!

Odată cu numeroșii urmăritori ai Adelinei au venit și unii mai răutăcioși, care se leagă de orice detaliu, la orice apariție a brunetei. O fană a scos în prim plan faptul că Adelina a ales o mărire cam exagerată la implaturile mamare. „Doamne..ce urât i-au ieșit sânii în poză”, a fost comentariul uneia dintre urmăritoare. Cu toate acestea, Adelina nu duce lipsă de complimente în spațiul online și nu numai. Mulți s-au bucurat să vadă cât de bine arată și care sunt cu adevărat rezultatele dietei cu somon, extrem de cunoscute.

Adelina Pestrițu poza în ținuta sumară cu care i-a surprins pe fani,

“Mănânc foarte multe supe, fructe, legume și beau ceaiuri, în special ceai verde. Îmi tonific pielea făcând foarte multe masaje, tratamente corporale, împachetari și saună. De curând, am devenit vegetariană, dar nu pentru că este la modă, ci pentru că asta mi-a fost chemarea, cum îmi place mie să-i spun. Așadar, de Sărbători nu va fi nevoie să țin cure, pentru că voi mânca foarte sănătos. Mă simt excelent de când am luat această decizie. Sper să nu-mi fie greu în viitor. În orice caz, cititoarelor VIVA le recomand să nu exagereze cu preparatele bogate în grăsimi și să mănânce orice cu salată verde, iar pe lângă asta, să aibă mese nu foarte consistente, dar dese. Vor vedea că, în acest fel, își vor satisface și toate plăcerile culinare și nici nu se vor alege cu kilograme în plus”,”, a dezvăluit Adelina.