Accident la metrou, la stația Apărătorii Patriei! În ce stare se află victima

O persoană a fost lovită astăzi de metrou! Incidentul s-a petrecut la stația Apărătorii Patriei. În momentul de față, victima este sub tren. Deocamdată, nu se cunoaște sexul persoanei și se așteaptă deconectarea de la sursa de electricitate, astfel ca salvatorii să pot interveni. Poliția a făcut primele declarații.

UPDATE: „În acest moment echipele de salvatori au coborât la victimă, este femeie, vârsta neprecizată, decedată”, potrivit ISU. Medicii ajunși la locul incidentului au constatat decesul. Victima avea vârsta de 35 de ani. Vedeți AICI video cu momentul în care victima se aruncă în fața metroului!

Accident la metrou, la stația Apărătorii Patriei!

Astăzi, 31 ianuarie, a avut loc un accident la stația de metrou Apărătorii Patriei. Victima se află la momentul actual sub tren. Echipajele de salvare, ajunse de urgență la fața locului așteaptă deconectarea sursei electrice pentru a putea ajunge cât mai aproape de rănit.

Aciident la stația Apărătorii Patriei

„În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat faptul ca o persoana a fost lovita de garnitura unui metrou, la stația Aparatorii Patriei . La fața locului se afla salvatorii și polițiștii, care iau masuri pentru extragerea persoanei și stabilirea contextului în care s a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Garnitură deraiată la metrou!

Un accident inexplicabil la metrou s-a produs săptămâna trecută. Mecanicul a făcut primele declarații.”Eu mi-am asumat. Nimeni nu știe ce îl așteaptă în meseria asta! Noi avem o vorbă: În față avem moartea, iar în spate avem pușcărie. Ori mori, ori răspunzi de ce ai făcut”, a declarat sursa citată. Ion Rădoi, liderul de sindicat a atras atenția despre faptul că „noile trenuri nu sunt regulă. Aceste CAF-uri ne-au mai creat probleme şi în Pipera, de exemplu, când s-a rupt o bieletă şi riscam să deraieze un tren cu călători la bord. Aceste garnituri sunt de bună calitate. Oricum, ele nu puteau intra în tracţiune pentru că atunci când sunt în procedură de manevră, nu sunt alimentate cu energie. Cel mai probabil mecanicul de manevră, care a şi fost rănit uşor, nu a semnalizat la timp şi astfel s-a întâmplat totul. “

Anunțul metrorex după decesul femeii de la stația de metrou Apărătorii Patriei

“Metrorex informează că circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2. Nu se circulă între staţiile Piaţa Sudului şi Apărătorii Patriei. Reorganizarea a fost făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, posibilă tentativă de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească în ce condiţii s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns, atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatorii Metrou”, se arată într-un comunicat al companiei.