Accident grav în stațiunea Mamaia, soldat cu cinci victime! Două persoane sunt încarcerate

Accident foarte grav în urmă cu scurt timp în stațiunea Mamaia, în urma căruia au fost rănite cinci persoane! Trei autoturisme au fost implicate în accidentul care a avut loc în dreptul hotelului Amiral, anunţă ISU Constanţa.

Accident grav în stațiunea Mamaia, soldat cu cinci victime

„Un autoturism care circula dinspre Constanţa spre Năvodari a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu 2 autoturisme. Din primele informaţii, ar fi 6 victime“, anunţă Poliţia Constanţa.

De fapt, cinci persoane au fost rănite în accident. Sunt patru adulţi şi 1 copil de 10-11 ani – precizează Ambulanţa Constanţa. La faţa locului au mers 5 echipaje de prim-ajutor (SAJ şi SMURD) şi un echipaj de descarcerare.

Trei mașini, implicate în accident

Trei maşini au fost implicate într-un accident rutier grav petrecut duminică, 5 ianuarie, ora 13.25, în Mamaia. Coliziunea a avut loc în dreptul Hotelului Amiral, în capătul de nord al staţiunii.

Din primele informaţii transmise de ISU Constanţa, accidentul s-a soldat cu 2 victime care sunt încarcerate, dar conştiente, şi există pericolul unor scurgeri de gaze.