Accident cu două skijet la Mamaia! Salvatorii au intervenit de urgență!

Un  accident cu două skijet-uri a avut loc în dreptul plajei din Mamaia, în urmă cu scurt timp! Victime sunt un bărbat şi fiul său, care se plimbau pe mare. Cei doi s-au ciocnit de un dig de stabilopozi şi au căzut în apă, însă au fost aduși la mal de către salvatorii care au fost alertați de martorii aflați pe plajă.

Din fericire, ambii au fost salvaţi şi aduşi la mal. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, o autoşenilată SMURD a intervenit pentru salvarea celor doi. Copilul în vârstă de 8 ani a suferit un hematom la cap, iar tatăl său s-a tăiat la picior şi s-a lovit cu capul de stabilopozi, conform observator.tv.

Citește și Plaja sălbatică de pe Litoralul românesc, cu apă turcoaz 

Citește și La Mamaia a fost show an de an! Cele mai tari imagini TOPLESS de pe litoralul românesc! 

Accidentul cu două skijet de la Mamaia nu s-a soldat cu victime

Medicii din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Constanţa au fost solicitaţi să intervină în cursul zilei de miercuri, 8 august a.c., în jurul orei 14.40, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului petrecut pe mare, în zona Hotelului Rex din staţiunea Mamaia.

Numai în ultima săptămână, cinci persoane, printre care și un copil de 11 ani, au murit înecate, pe litoralul Mării Negre. De la începutul sezonului s-au înregistrat 11 decese prin înec. Cele mai multe cazuri de persoane înecate sau scoase din apă în stare critică în ultimul moment s-au înregistrat pe plajele de la Eforie Nord și Eforie Sud.

Pompierii scafandrii din cadrul ISU „Dobrogea“ au fost solicitați, marți după-amiază, să intervină la Eforie Nord pentru a recupera din mare trupul unui tânăr de 30 de ani care s-ar fi înecat, în dreptul plajei de la Vraja Mării.

Persoana care a făcut apelul la 112 a declarat că nu știe sigur dacă tânăr s-a înecat sau dacă a ieșit din apă în altă parte, cert ar fi faptul că turistul ar fi fost văzut intrând în apă, dar nu ar mai fi ajuns înapoi la mal.