A murit de supradoză moderatorul emisiunii ”Trădați în Dragoste”, versiunea americană. Avea doar 30 de ani

Doliu în lumea televiziunii. A murit moderatorul versiunii americane a emisiunii „Trădați în Dragoste”. Este vorba despre singurul nepot al celebrului actor Clark Gable, cunoscut mai ales pentru rolul său din capodopera cinematografică „Pe aripile vântului”, ecranizare a romanului cu același nume.

Nepotul lui Clark Gable, găsit fără suflare de logodnica sa

Clark Gable III, pe numele său, a fost găsit fără suflare în această dimineață, chiar de cea cu care avea să se căsătorească. Familia este acum în șoc, încercând să-și explice motivele care au dus la acest sfârșit tragic.

Mai mult decât atât, mama bărbatului în vârstă de 30 de ani nu exclude total posibilitatea ca fiul său să se fi sinucis. Femeia era de față, în momentul în care iubita lui Clark Gable III a început să țipe, după ce a realizat că acesta zace fără suflare pe pat.

Nepotul marelui actor Clark Gable a murit din cauza unei supradoze

 

Nepotul lui Clark Gable s-a sinucis?

Nu am nicio idee de ce a murit sau cum. Dar s-a luptat cu dependența de-a lungul anilor. Nu știu dacă și-a luat viața, dar știu că nu asta ar fi vrut să facă” , a declarat Tracy Scheff, mama lui Clark Gable III. „E oribil. Nu știm ce s-a întâmplat. Prietena lui, alături de care a trăit în ultimii șase ani, a fost cea care l-a găsit inconștient. Sunt șocată” , a mai spus aceasta.

Tânărul de 30 de ani a devenit celebru în momentul în care a acceptat provocarea de a prezenta varianta americană a emisiunii „Trădați în Dragoste”, care își propune să pătrundă în tainele relațiilor de cuplu, pentru a demasca infidelitățile partenerilor.

Potrivit informațiilor transmise de anchetatori, se pare că nepotul marelui actor american Clark Gable se lupta cu dependența de droguri, amănunt cunoscut și de către prieteni. Bobby Goldstein, producătorul show-ul Cheaters, pe care Clark Gable III îl prezenta , era și el la curent cu această situație.

Într-adevăr, am auzit de la alții că Clark folosea droguri, dar de ani întregi nu l-am văzut drogat. Era un băiat minunat, cu un suflet frumos. Semăna leit cu bunicul său și l-am considerat mereu ca fiind serios, bun, un prieten iubitor alături de care mi-a plăcut să lucrez” , a declarat producătorul TV.