Categorie: Autor:

2020 va fi an bisect. Ce e interzis cu desăvârșire dacă vrem să ne meargă bine. Superstiții de care multă lume ține cont

2020 va fi an bisect, iar de anii care au 366 de zile și nu 365 sunt legate mai multe superstiții. Se spune că anii care au 366 de zile sunt cei mai dificili. Ultima oară am avut un an bisect în 2016, iar atunci au avut loc o serie de evenimente destul de neplăcute la nivel național și internațional.

2020, an bisect. Ce nu e bine să facem

Din evenimentele care au marcat anul bisect 2016, amintim apariția în Europa a primelor cazuri de persoane infestate cu virusul Zika, întâlnirea istorică dintre Patriarhul Kiril al Moscovei și Papa Francisc, atentatul terorist din 22 martie de la metroul din Bruxelles și de pe aeroportul Zaventem, cutremurul de 7,8 grade care a devastat Ecuadorul, activarea scutului antirachetă de la Deveselu, prăbușirea avionului EgyptAir în urma căruia au murit 66 de oameni, atentatul terorist din centrul Istanbulului, decizia Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană, tentativa de lovitură de stat din Turcia, moartea Reginei Ana, alegerea lui Donald Trump în funcție de președinte al SUA, cutremurul din 28 decembrie, de 5,3 grade din Vrancea, resimțit și în Bulgaria și Republica Moldova etc.

Așadar, după cum puteți vedea în lista de mai sus, ultimul an bisect a fost unul plin de schimbări și de evenimente de-a dreptul dramatice. Ce se va întâmpla în 2020, următorul an bisect, nu putem ști, dar există câteva lucruri de care ar fi bine să ținem cont. Nu este bine să te muți, să te căsătorești, să demisionezi din locul de muncă la care ești ori să faci investiții majore.

Ultimul an bisect a fost în 2016. Sursa foto: mesajeinspiraționale.com

Trebuie să purtăm asupra noastră amulete sau obiecte sfințite

Este un an în care trebuie să conservăm cât putem ceea ce avem și să nu ne aruncăm în orb. Este bine ca pe tot parcursul anului să purtăm asupra noastră un trifoi cu patru foi, să avem o brățară roșie kabalistă sau o cruciuliță sfințită.