Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii. De ce vor suferi o întreagă viață

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/06/2019, 17:29
Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii. De ce vor suferi o întreagă viață GALERIE FOTO
Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii

FANATIK îți va aduce în prim plan două dintre zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii. Le place să se tachineze, se simte tensiunea erotică dintre ele, le place să petreacă timp împreună și chiar pot fi buni prieteni. Când vine vorba despre iubire însă, acestea nu au nicio șansă. Cel puțin pe termen lung!

Acestea sunt unele dintre zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii

Vorbim despre nativii născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor! Pentru aceşti nativi, primează raţiunea şi mai puţin emoţiile. Au nevoie să fie stimulaţi intelectual, chiar fascinaţi de persoană de langă ei. De regulă, au multe relaţii şi, din acest motiv, pot părea superficiali în dragoste. Le place libertatea şi adoră să se mişte în permanență, în căutarea de noi zone de interes. Sunt jucăuşi, spirituali, au simţul umorului şi mobilitate verbală. Poate că nu conferă sentimentul de sigurantă partenerului dar în mod cert nu există riscul plictiselii langă un Geamăn.

Gemenii adoră să flirteze, să se joace, să experimenteze noul în permanență. Sunt partenerii ideali pentru persoanele care-şi doresc o viață dinamică, palpitantă, plină de inocență. Insă pot deveni obositori pentru cineva care-şi doreşte siguranță, calm, certitudine, linişte. Nativul zodiei Gemeni, chiar dacă reuşeşte să facă multe cuceriri în viaţa lui, există o zodie de care nu se poate apropia.

Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii
Zodiile care sunt pe lista neagră a iubirii

Scorpionul, călcâiul lui Ahile într-alea amorului pentru Gemeni

Nativii Gemeni au interzis la dragoste cu Scorpionii! Chiar dacă există o tensiune erotică între cei doi şi o mare atracţie, mai mult decât atât nu poate exista. Va fi un moment care se va termina la fel de repede cum a început, iar nativul zodiei Gemeni va rămâne cu buza umflată. Sunt zodii mult prea diferite şi nu se pot gândi la o relaţie pe termen lung cu nativii zodiei Scorpion.

Scorpionul îl provoacă prea mult pe un nativ Gemeni. Au valori diametral opuse, simt diferit şi abordează viaţa din unghiuri divergente. Scorpionul trăieşte intens fiecare emoţie şi se conduce după dictonul „totul sau nimic”. Iar Geamănul nu poate să-i ofere totul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×