Cele mai norocoase zodii din toamna anului 2017! Banii vin la ei în mod natural

Norocul se schimba pentru ei, toamna aceasta! Unora dintre zodii le va merge mult mai bine din toate punctele de vedere, în această toamna. Vor avea succes la serviciu, poate îşi deschid propria afacere sau, cine ştie, poate îşi vor găsi chiar şi sufletul pereche la care visează de atâta timp.

Gemeni

În această toamnă ai şansele să găseşti o nouă sursă de bani iar relaţiile profesionale din domeniul tău de activitate iţi pot aduce şanse noi. Fie vor aparea contracte noi, fie vei cunoaşte pe cineva dispus să te îndrume spre cel mai potrivit post pentru tine. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Zodii norocoase toamna aceasta. Peştii fac bani pentru vacanţă

Fecioară

Această toamnă va fi de bun augur pentru nativii din Fecioară care au pierdut dragostea sau care vor să reaprindă pasiunea în cuplu. În următoarele trei luni vor avea ocazia să revitalizeze relaţia de iubire sau să găsească partenerul potrivit.

Peşti

Dacă în ultima vreme ai avut tot felul de frământuri cauzate de nişte probleme de sănătate serioase, odată cu venirea toamnei vei primi nişte veşti menite să îţi redea liniştea pe chip. Noul anotimp se anunţă unul perfect din punct de vedere financiar, aşa că îţi poţi face planuri pentru vacanţa de iarnă.

Taguri: zodiitoamna