Zodiac Chinezesc zilnic, duminică, 26 ianuarie. Mistrețul iartă, dar nu uită

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
25/01/2020, 13:42
Zodiac Chinezesc zilnic, duminică, 26 ianuarie. Mistrețul iartă, dar nu uită
Așa arată zodiacul chinezesc pentru data de 26 ianuarie. Sursa foto: romaniatv.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce zodiacul chinezesc valabil pentru data de 26 ianuarie. Multe dintre zodii caută noi metode de relaxare. Unii își reîncarcă bateriile acasă, alții în natură. Mistrețul reia o relație mai veche.

Așa arată zodiacul chinezesc pentru data de 26 ianuarie

Șobolan

Este posibil să apară probleme la locul de muncă, din cauza unui coleg care își caută nod în papură de ceva vreme. Trebuie să fii foarte atent, iar proiectul la care lucrezi trebuie să iasă perfect, pentru a face o figură frumoasă.

Bivol

Nativul Bivol rămâne fără energie, însă câțiva prieteni buni îi vor da o mână de ajutor atunci când îl vor invita la o petrecere, unde acesta ar putea cunoaște o persoană foarte interesantă.

Tigru

Tigrul se buură de liniște astpzi. Nimic nu îl agită și nu îl abate de la drumusul său spre odihnă. O ieșire în natură ar putea s te ajută să te relaxezi și să-ți încarci bateriile.

Iepure

Nativul Iepure dă piept cu organele statului, astăzi. Fie că depășește viteza legală sau trece pre roșu, acesta are șanse reale să fie amendat, așadar respectați legea oriunde și oricând.

Dragon

Dragonul este la pământ cu nervi. Este irascibil și poate avea ieșiri violente, deși nu prea îl caracterizează această stare. Apropiații nu îl akută deloc, deoarece se contrazic cu el din orice.

Șarpe

Nativul Șarpe va apela la meseriași astpzi, deoarece se poate să apară o avarie acasă, car le va da ziua peste cap. Spre seară, se relaxează la un pahar de vin.

Cal

Nativul Cal poate pune la cale un plan foarte bun de afaceri. O idee foarte simplă îi poate aduce bani frumoși, dacă știe s-o pună în aplicare.

Capră/Oaie

Ai gândit un plan de afaceri, dar ești cam stângaci și nu te oricepi să-l pui în practică. Un prieten cu mai multă experiență te poate ajuta. Ar fi bine să deveniți parteneri.

Maimuță

Maimuța va fi sufletul petrecerii, la un eveniment la care este inviat pe ultima sută de metri. Aici poate întâlni o persoană foarte interesantă, cu care să aibă o relație serioasă.

Cocoș

Nativul Cocoș are probleme acasă, mai ales daă a fost infidel. Partenerul de viață este pus pe scandal, iar acest lucru îl face pe cocoș să ăși dorească o schimbare.

Câine

Câinele este numai pe drumuri. Este obosit, dar foarte satisfăcut, deoarece va ajunge într-un loc unde își dorea de foarte multă vreme să ajungă.

Mistreț

Mistrețul trebuie să treacă peste o supărare și să reia legătura cu un prieten care i-a fost foarte fidel până în urmă cu ceva timp. Va ierta, dar nu va uita.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×