Zodiac chinezesc: vineri, 28 februarie 2020. Iepurele se face remarcat foarte ușor

Alexa Serdan   
în Horoscop
27/02/2020, 12:43
Zodiac chinezesc: vineri, 28 februarie 2020. Iepurele se face remarcat foarte ușor
Așa arată zodiacul chinezesc pentru vineri, 28 februarie 2020. Sursa foto: pixabay.com

Zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 28 februarie 2020, vine cu vești excelente pentru multe dintre zodii. Citește în rândurile de mai jos care sunt evenimentele de care au parte cele 12 animale, dacă ai noroc în dragoste sau poate la bani.

Acesta este zodiacul chinezesc pentru data de 27 februarie 2020, vineri

Șobolan

Nu mai sta pe gânduri și urmează-ți visele. Simțul umorului și ideile năstrușnice te vor ajuta să duci la capăt toate planurile pe care le ai în minte. Nu fii prea încrezător în forțele proprii și ține cont de sfaturile persoanelor în care ai încredere.

Bivol

Simți o nevoie nebună de libertate și ajungă să faci lucruri la care nu te-ai fi gândit până acum. Fie că este vorba de un tatuaj, fie de o schimbare radicală de look, vei simți o bucurie profundă și o eliberare care nu poate fi descrisă în cuvinte.

Tigru

Schimbă macazul și urmează o nouă vocație. Nu te plafona la jobul actual și alege numai lucruri care-ți fac plăcere. Viața este scurtă și nu se merită să-ți pierzi timpul aiurea. Indiferent care este drumul pe care-l alegi, va fi unul încântător.

Iepure

Reușești să fii în prim-plan indiferent că ești la muncă sau acasă. Ești în centrul atenției și îți place că toată lumea apelează la tine chiar și la chestiuni minore. În ceea ce privește viața amoroasă ești pregătit să primești o persoană nouă în inima ta.

Dragon

Te simți tot mai ispirat și reușești să faci bani din nimic. Astrele sunt de partea ta și te îndeamnă să nu te abați de la drumul pe care ai pornit. În plan romantic ești răsplătit de partenerul de viață cu momente unice, de neuitat.

Șarpe

Aviditatea pentru cunoaștere te poartă în călătorii noi. Nu este exclus să întâlnești oameni care să-ți schimbe anumite principii de viață. Asigură-te că tot ce înveți pui și în practică la revenirea pe meleagurile natale.

Cal

Nu mai lăsa totul pe ultima sută de metri și impune-ți anumite limite clare. Nepăsarea și starea de „lasă-mă nene să te las” nu va aduce nimic bun în viața ta. Ai foarte multe lucruri de pierdut dacă nu pui piciorul în prag prea curând.

Oaie/Capră

Dragostea te lovește ca un fulger și te îndrăgostești de o persoană de-a dreptul fascinantă. Ai numai lucruri de învățat din această relație amoroasă. Se anunță o zi interesantă din toate punctele de vedere, inclusiv la locul de muncă.

Maimuță

În ultima vreme ai fost extrem de aglomerat și s-a acumulat foarte mult stres. Oboseala își spune cuvântul și ai nevoie rapid de un moment de respiro. Mare atenție, la cheltuielile inutile pe care ești îndrumat să le faci. Nu asculta tot ce spun cei din jur!

Cocoș

Croiește-ți calea spre succes, dar nu călca pe sufletelor celorlalți. Trebuie să înțelegi că norocul ți-l mai faci și singur, prin urmare depinde numai de tine. Timpul petrecut alături de familie îți oferă o stare de spirit excelentă.

Câine

Munca asiduă și devotamentul de la serviciu nu vor fi trecute cu vederea de șefi. Propunerea pentru promovare nu trebuie să te sperie, ai încredere în tine pentru că vei reuși să faci față. Acceptă ceea ce se întâmplă și totul va fi bine!

Mistreț

Ai venit momentul să scoți ambiția la suprafață și să-ți faci planuri noi pentru viitorul apropiat. Nu gândi pe termen lung, mai bine ia în calcul evenimentele care vor avea loc în zilele următoare. Lucrurile vor deveni din ce în ce mai ușoare pentru tine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×