Zodiac chinezesc, săptămâna 18-24 februarie. Săptămâna a treia din anul Mistrețului de Pământ

Alexandra Chivu   
în Horoscop
16/02/2019, 14:50
Zodiac chinezesc, săptămâna 18-24 februarie. Săptămâna a treia din anul Mistrețului de Pământ GALERIE FOTO
Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 18-24 februarie 2019

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 18-24 februarie 2019. A treia săptămână din anul chinezesc guvernat de Mistrețul de Pământ aduce un climat fabulos pentru afaceri, iar tot ce ține de locul de muncă va fi prosper.

Oamenii se vor simți mai liberi, ușurați, iar atitudinea politicoasă a Mistrețului va genera un sentiment de bogăție, ceea ce va binedispune toți oamenii din jur. Însă, deși lista aspectelor favorabile pare să fie una plină, va exista și o urmă de ezitare, de îndoială în forțele proprii.

Zodiac Chinezesc, săptămâna 18-24 februarie

Anul Mistrețului de Pământ este unul bun pentru toate semnele. Zodiacul chinezesc există de mii de ani și este o sursă de încredere foarte respectată de Orient. Cele 12 semne zodiacale au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic, dar sunt determinate de anul chinezesc în care te-ai născut, însă și de interpretările asiatice.

Zodiac chinezesc, săptămâna 18-24 februarie. Săptămâna a treia din anul Mistrețului de Pământ
A treia săptămână din anul chinezesc guvernat de Mistrețul de Pământ aduce un climat fabulos pentru afaceri

Șobolan

În loc să rămâni într-o relație, ar fi bine să spui direct ce ți se pare în neregulă pentru a putea lua o decizie care să te avantajeze. Săptămâna este promițătoare pentru a face progrese în carieră.

Bivol

Se pare că mergi prea departe în același mod, care de altfel nici nu ți se potrivește, lucru care dăunează. În particular, săptămâna aceasta, dacă vei munci mult, vei avea parte de o promovare.

Tigru

Muncești din greu așa că este timpul și pentru răsplată. De asemenea, este recomandat să îți întorci atenția spre sănătate ori să încerci să te relaxezi mai mult.

Zodiac chinezesc, săptămâna 18-24 februarie. Săptămâna a treia din anul Mistrețului de Pământ
Oamenii se vor simți mai liberi și ușurați

Iepure

Simți că totul în viața ta pare cam gri, lipsit de energie, însă stai liniștit, căci e doar o fază, iar optimismul va reveni imediat. Săptămâna aceasta anunță progres în carieră. Cât despre iubire, e recomandat să depui mai mult efort.

Dragon

În această săptămână, vei fi nevoit să accepți că iubirea implică și bucurie, dar și responsabilitate. Crezi că atitudinea nefirească a unui apropiat are legătură cu tine, însă lucrurile nu stau așa. De la mijlocul săptămânii încolo, dai dovadă de tact la locul de muncă.

Șarpe

Săptămâna aceasta te vei simți foarte optimist și odihnit. Împrăștii vibrații pozitive în jurul tău, care se și întorc.

Cal

Plănuiești o excursie sau activități care să te scoată din monotonia în care crezi că ai intrat. Nu îți da voie să trăiești sub presiune, așa că ține-te de plan și pleacă în lume măcar câteva zile!

Oaie

Se anunță o săptămână ocupată, așa că stai cu ochii pe programul tău și asigură-te că ai și timp de socializare și relaxare. Folosește-te de ce îți oferă weekendul, căci va fi numai de bine.

Maimuță

Vei avea nevoie de toate abilitățile tale în această săptămână, căci trebuie să convingi un om. După mijlocul săptămânii, un apropiat are nevoie de blândețea ta și de o vorbă bună.

Cocoș

Te preocupă viitorul, iar săptămâna care urmează va fi plină de cercetări și documentări pentru a avansa în carieră.

Câine

Încearcă să menții în jurul tău o atmosferă plăcută și liniștită. Dacă întâmpini probleme, fii diplomat și înțelegător față de ceilalți. Nu e vina nimănui dacă îți merge prost.

Mistreț

Simți greutatea responsabilităților din această săptămână, însă, dacă îți vei abandona datoriile, sigur nu va ieși bine. În plan familial se anunță o problemă, dar îi vei da de cap dacă vei aborda o atitudine degajată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×