Zodiac chinezesc pentru ziua de joi, 27 februarie. Cocoşul vrea să avanseze în societate

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
26/02/2020, 13:25
Zodiac chinezesc pentru ziua de joi, 27 februarie. Cocoşul vrea să avanseze în societate
Zodiac chinezesc pentru ziua de joi, 27 februarie

ŞTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă aduce zodiacul chinezesc de astăzi, 27 februarie. Multe zodii au parte de o zi bună, alături de cei dragi, dar unii dintre nativi vor primi veşti proaste. Cocoşul vrea să avanseze în societate.

Așa arată zodiacul chinezesc de joi, 27 februarie, pentru fiecare zodie

Șobolan

Ai toate şansele să îţi găseşti marea dragoste. Astrologii spun că nu trebuie să faci efortul de a o căuta. Ea te va găsi pe tine. Partenerul se va convinge că eşti un suflet bun, astfel că relaţia va decurge foarte frumos.

Bivol

Ai o zi bună, la locul de muncă eşti apreciat de şefi, dar şi de colegi. Acasă apar însă probleme, dar vei găsi rapid soluţii, indiferent de ce avarie va apărea. Seara o petreci alături de cei dragi.

Tigru

Astăzi se pare că ai idei destul de puţine, dar fixe. Gândeşte-te şi la ceilalţi şi acordă-le o şansă şi lasă-i să te ajute, deoarece nu şti de unde vine o idee bună. Acasă, partenerul de viaţă are multe reproşuri să-ţi facă.

Iepure

Iepurele este cu capul în nori, deoarece este lovit de săgeata lui Cupidon. O persoană pe care o admirai de ceva vreme, îţirăspunde la avansuri, iar acest lucru te face să vezi viaţa în roz.

Dragon

Dragonul are şanse reale să obţină un venit suplimentar. Fie că obţine un bonus salarial sau primeşte un cadou din partea unui cunoscut mai njorocos, nativul va merge la cumpărături, alături de partenerul de viaţă.

Șarpe

Nativul Şarpe aşteaptă de ceva timp o veste de departe, iar aceasta va veni astăzi, însă îl va întrista profund- Trebuie să regândească toate planurile făcute şi să găsească noi soluţii.

Cal

Nativul Cal are probleme serioase acasă. Partenerul de viaţă se pare că are foarte multe să-i reproşeze şi astăzi sunt şanse reale să pornească unscandal monstru. Rămâin calm pentru a nu escalada şi mai mult conflictul.

Capră/Oaie

Ai parte de momente foarte frumoase, alături de persoana iubită. Are o veste bună, aşa că te va invita în oraş pentru a-ţi aduce noutăţile, care te vor face să fii şi mai fericit.

Maimuță

Nativul maimuţă este destul de plictisit astăzi şi vrea să evadeze în natură, acolo unde se simte cel mai bine. Alături de partenerul de viaţă vor pune la punt o escapadă din oraş.

Cocoș

Cocoşul vrea să avanseze în societate şi face tot posibilul pentru asta. Primul pas este să-şi caute un loc de muncă mai bun, chiar dacă îi va aduce şi responsabilităţi mai multe.

Câine

Zodiacul chinezesc vine cu veşti bune pentru câini, pe data de 27 februarie. Aceştia au o idee de afaceri foarte profitabilă, dacă reuşesc să se mobilizeze şi să pună în practică ideea. Apelează la ajutorul unui cunoscut cu mai multă experienţă.

Mistreț

Mistreţul se bucură de o perioadă foarte bună din viaţa lui. Şefii îl apreciază, iar partenerul de viaţă este numai lapte şi miere. S+ar putea ca familia să se mărească!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×