Zodiac chinezesc pentru vineri, 15 noiembrie 2019. Iepurii și Mistreții încep un weekend plin de petreceri

Dan Suta   
în Horoscop
14/11/2019, 09:09
Zodiac chinezesc pentru vineri, 15 noiembrie 2019. Iepurii și Mistreții încep un weekend plin de petreceri
Zodiac chinezesc pentru 15 noiembrie 2019. Sursa foto: ihoroscope.lovetoknow.com

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru ziua de vineri, 15 noiembrie 2019, Iepurii și Mistreții vor începe un weekend plin de petreceri, de voie bună. Vor avea parte de multe momente interesante în familie și se vor concentra exclusiv asupra celor dragi lor.

Zodiac chinezesc 15 noiembrie pentru Mistreț

Mistreții vor avea parte de un început de weekend extraordinar din toate punctele de vedere. Pentru acești nativi, lucrurile se vor îmbunătăți sub toate aspectele. Au parte de o perioadă bună de care e bine să profite cât pot ei de mult.

Iepure

Iepurii devin sufletul petrecerii și sunt extrem de bine primiți de cei din jur. Au tot felul de planuri de distracție. Sunt niște inovatori când vine vorba de party, mai ales de petrecerile tematice.

Zodiac chinezesc 15 noiembrie pentru Dragon

Dragonii din zodiacul chinezesc vor fi debusolați după ce dimineața vor primi anumite sfaturi cu care nu vor fi tocmai de acord. Trebuie să taie răul de la rădăcină, oricât de greu ar fi.

Maimuță

Maimuțele se simt iubite și apreciate și devin mai calde și mai prietenoase ca niciodată. Pentru ele, necazurile pot fi ținute la depărtare doar cu zâmbetul pe buze.

Oaie

Oile din zodiacul chinezesc sunt cam certărețe. Nu prea sunt mulțumite de felul în care decurg anumite evenimente din viața lor și se precipită cu tot felul de acuzații, cu tot felul de soluții. Ar fi bine să analizeze totul mai atent.

Bivol

Bivolii dau tot ce pot pentru a lăsa o impresie pozitivă. Sunt eficienți la locul de muncă și vor fi răsplătiți pentru implicarea lor.

Horoscop 15 noiembrie pentru Cocoș

Cocoșii reușesc să scape de anumite temeri, de anumite piedici pe care și le pun singuri în calea succesului. Începe o etapă mai bună în viața lor.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc au nevoie de câteva momente de relaxare, de momente tandre, de înțelegere din partea celor din jur.

Câine

Câinii pot deveni extrem de nesuferiți în această zi, mai ales că pretențiile pe care le au de la oameni sunt destul de exagerate.

Șobolan

Șobolanii constată cu bucurie lucrurile pe care le-au realizat în ultima vreme. Când trag linie, își dau seama cât de mult au progresat.

Șarpe

Șerpii lămuresc anumite chestiuni de care au fost acuzați de către cei din jur. Vor ieși cu fruntea sus.

Tigru

Tigrii sunt foarte nemiloși cu anumite persoane, chiar din familie. Vor să facă dreptate, dar nu aleg cea mai bună metodă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×