Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 23-29 septembrie. Nativii Cocoș au parte de provocări și mult noroc

Catalin Nae    Dan Suta   
în Horoscop
23/09/2019, 09:08
Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 23-29 septembrie. Nativii Cocoș au parte de provocări și mult noroc
Zodiac chinezesc 23-29 septembrie 2019. Sursa foto: iStock

În cel mai nou zodiac chinezesc, cel pentru perioada 23-29 septembrie 2019, nativii Tigru și Cocoș vor avea parte de tot felul de provocări și de momente de neuitat. Norocul pare să fie de partea lor în următoarea perioadă, mai ales între 26 și 28 septembrie, când steaua lor favorabilă va străluci puternic pe cer.

Zodiac chinezesc 23-29 septembrie pentru Dragon

Dragonii au în săptămâna 23-29 septembrie multe drumuri de făcut. Sunt sunați din toate părțile și puși să se descurce în situații destul de complicate mai ales la serviciu.

Tigru

Tigrii au parte de un noroc nesperat în perioada care urmează. Vor primi oferte generoase din punct de vedere financiar pe care nu au cum să le refuze.

zodiac chinezesc 23-29 septembrie
Mistreții sunt ceva mai afectuoși în această perioadă. Sursa foto: thebite.aisb.ro

Bivol

Bivolii sunt dispuși să renunțe la orgoliul lor pentru o cauză nobilă. Vor avea parte de suficient sprijin din toate părțile, deci nu au de ce să își facă griji.

 

Maimuță

Nativii Maimuță au parte de o săptămână a revelațiilor. Sunt destul de confuzi, de neiertători, de neîncrezători, dar vor avea parte și de foarte multe surprize plăcute.

Oaie

Nativii Oaie sunt puși pe scandal aproape toată săptămâna. Unele lucruri se vor schimba în defavoarea lor, iar asta le va aduce mai multă reticență, deci devin mai aricioși.

Iepure

Nativii Iepure sunt duși cu zăhărelul, dar până la un punct. Se vor trezi la realitate, în sfârșit, și vor observa că lucrurile nu sunt așa cum le credeam, iar unii oameni sunt de meserie trădători.

Cocoș

Cocoșii sunt puși pe fapte mari. Se trezesc în tot felul de ipostaze noi, care îi avantajează. La ce început se vor panica, însă pe parcurs își vor schimba atitudinea vizavi de anumite persoane.

Zodiac chinezesc 23-29 septembrie pentru Șarpe

Nativii Șarpe primesc multe asigurări din partea celor din juru cu privire la traiectoria lor profesională. Vor avea parte de multe surprize plăcute la locul de muncă.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc nu sunt tocmai în apele lor săptămâna aceasta. Vor prefera să fie ceva mai detașați de anumite evenimente, la care, chiar dacă sunt obligați să participe, vor fi mai reticenți.

Câine

Câinii sunt puși să ducă la bun sfârșit tot felul de sarcini și nu vor avea dispoziția necesară pentru a mai deveni, așa cum erau cândva, sufletul petrecerilor.

Mistreț

Mistreții sunt foarte energici și foarte afectuoși. Vor avea parte în săptămâna asta de câteva momente esențiale din punct de vedere sentimental.

Șobolan

Șobolanii sunt și ei puși pe fapte mari în ultima săptămână din luna septembrie. Pentru ei, lucrurile o vor lua nițel razna în zilele de 27 și 28 septembrie. Apar mici obstacole de trecut atunci.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×