Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019. Dragonii și Șerpii primesc vești importante din străinătate

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
15/09/2019, 12:12
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019. Dragonii și Șerpii primesc vești importante din străinătate
Zodiac chinezesc 16-22 septembrie 2019. Sursa foto: chinesenewyear.net

Conform zodiacului chinezesc pentru săptămâna 16-22 septembrie 2019, Dragonii și Șerpii primesc niște vești uluitoare din străinătate. Vor avea parte de tot felul de momente care mai de care mai frumoase. Unele dintre informațiile în posesia cărora intră le vor schimba perspectivele din punct de vedere profesional.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 septembrie: Nativii Maimuță au parte de tot felul de revelații

Maimuțele din zodiacul chinezesc vor avea parte de o săptămână în care vor avea tot felul de revelații. Cineva le sare în ajutor la momentul potrivit, iar asta îi va propulsa acolo unde își propun din punct de vedere profesional.

Dragon

Dragonii primesc vești importante din afara țării, cel ma probabil de la o rudă plecată de mai multă vreme în străinătate. Pentru ei, viața se schimbă în bine de miercuri.

zodiac chinezesc 16-22 septembrie
Șobolanii devin extrem de confuzi. Sursa foto: chinesenewyear.net

Șarpe

Șerpii primesc și ei tot felul de telefoane din străinătate, vești care îi bucură foarte mult. Sunt puși pe fapte mari din toate punctele de vedere.

Oaie

Nativii Oaie au mult de muncit săptămâna aceasta. Sunt puși să ducă la bun sfârșit cele mai grele sarcini la locul de muncă, iar asta îi va determina să se aprecieze mai mult.

Tigru

Tigrii sunt puși pe fapte mari. Au parte de momente frumoase din punct de vedere sentimental. Nu e exclusă o cerere în căsătorie sau chiar o logodnă pe nepusă masă.

Șobolan

Șobolanii au parte de o săptămână plină de confuzie. Sunt mai reticenți la colaborări și analizează totul mult prea mult, atât de mult încât riscă să piardă ocazii speciale.

Cocoș

Cocoșii au parte de situații care mai de care mai interesante din punct de vedere emoțional. Primesc multe complimente și tot felul de încurajări de care aveau nevoie.

Cal

Caii din zodiacul chinezesc se regăsesc tot mai mult în poveștile celorlalți, iar în această săptămână vor da dovadă de mai multă empatie ca de obicei.

Câine

Acești nativi sunt puși în tot felul de situații complicate. Trebuie să facă față celor mai vehemente critici și nu le va fi deloc ușor.

Mistreț

Mistreții pun mare accent pe carieră în perioada aceasta. Sunt gata să rezolve anumite probleme la care au rămas restanți.

Iepure

Iepurii din zodiacul chinezesc au de-a face cu o perioadă tulbure din punct de vedere amoros. Despărțirea bate la ușă.

Bivol

Bivolii sunt puși în situații complicate și trebuie să facă față unor critici destul de dure din partea superiorilor de la serviciu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×