Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 29 februarie 2020. Caii se lovesc de invidia celor din jur

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
28/02/2020, 14:07
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 29 februarie 2020. Caii se lovesc de invidia celor din jur
Prima zi de weekend aduce nenumărate provocări pentru nativii din zodia Calului. Sursa foto: femeia.ro

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 29 februarie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Chiar dacă a început weekend-ul, mintea îți stă tot la muncă, pentru că vrei să duci la bun sfârșit un proiect important.

Ce surprize ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 29 februarie

Dacă ești născut în zodia Calului, fii foarte atent la persoanele din jurul tău, pentru că invidia de care dau dovadă te poate abate de la drumul tău. Încearcă să ignori toate aceste răutăți, altfel riști să nu îți atingi obiectivele pe care ți le-ai propus.

Șobolan

Treci printr-un moment riscant care, dacă nu este gestionat cu calm și cu răbdare, poate sta la originea unui mare eșec care îți va da bătăi de cap multă vreme. Dar dacă nu te bagi singur în gura lupului, dacă nu riști nimic și nici nu strici ceea ce ai deja, totul va reveni într-un final la normal. Tentația de a face un gest incorect, cu gândul că te scoate din impas, este mare și tocmai acest lucru constituie azi pericolul cel mai mare. Poți depăși impasul doar prin mijloace corecte, urmând doar calea cea dreaptă, altfel ispita rea de a călca strâmb te va costa scump. Prudență maximă!

Bivol

Astăzi, cea mai mare preocupare a ta sunt banii pentru că urmează o serie de plăți majore și încerci să îți administrezi resursele cu prudență și înțelepciune. Va veni scadența și nu este de neglijat. Tocmai de aceea, faci calcule pentru a fi sigur că nu rămâne nimic neachitat. Dând dovadă de o bună organizare din punct de vedere financiar, reușești să ții sub control toate plățile astfel încât să nu dezechilibrezi balanța. Deciziile pe care le iei acum pot avea efecte pe termen lung asupra bugetului, deci ai grijă ce alegi să faci cu banii actuali sau… viitori!

Tigru

Este o plăcere să-l vezi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi și mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi. Ceea ce clădiți acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur. Ai toate motivele să tragi tare pentru a vedea acest vis împlinit. Este pentru binele familiei, dar este nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil. Niciunul nu trebuie să pretindă eforturi doar de la celălalt, ci vâsliți laolaltă!

Iepure

Azi dai dovadă de o bună organizare pe mai multe planuri simultan, încât ai putea fi la fel de eficient fără să aluneci spre superficialitate sau neglijență. Este ca și cum ai juca două roluri în același timp și le duci cu brio la capăt fără probleme. Probabil ești la mijloc între două echipe, între două activități diferite și reușești să te concentrezi imediat și la una și la alta cu succes. Aceasta este o bună distributivitate a forțelor, poți să le faci pe toate atât de bine în același timp. Pe o agendă deja încărcată te trezești și cu sarcini în plus și te miri ce bine îți iese totul.

Dragon

Dacă unii au început să se îndoiască de sensul de mers al proiectului la care lucrați împreună, probabil e deja un semn că vă apropiați de un eșec nu de o reușită. Modul lor de a critica tot ce spui sau faci, atitudinea lor rezervată față de ceea ce mai este de făcut, nu e deloc benefică succesului, pentru că nu poți avea parte de reușită dacă ai alături oameni care resping orice propunere. Auzi doar cuvinte negative – nu se poate, imposibil, nu merge, nu e bine – și e normal ca totul să bată pasul pe loc într-o astfel de atmosferă. Nu este mediul cel mai constructiv în care puteai nimeri.

Șarpe

Ocupă-te mai mult de sănătate, este un moment bun să găsești cel mai potrivit leac pentru una din problemele care te frământă. Că descoperi prin vreo revistă, o rețetă demnă de urmat, sau primești de la un specialist un sfat autorizat care îți poate ameliora starea de sănătate, urmează-le, pentru că nu întâmplător ai dat de ele. Este semn că erau pentru tine, pregătite demult, dar abia azi trebuia sa ajungi la ele. Pune-le în aplicare cu încredere deplină, deoarece efectele acestui tratament, de orice natură ar fi el, vor fi dintre cele mai puternice și benefice: cresc nivelul de energie și capacitatea de auto-vindecare.

Cal

Invidia unora poate genera mari hopuri în îndeplinirea planurilor tale. Ca atare, reduce, pe cât posibil, discuțiile despre ceea ce dorești să obții. Nu-ți împărtăși chiar oricui marile vise, pentru că unii vor privi cu un dram de răutate ceea ce le povestești și vor emite gânduri negative la adresa ideilor pe care le ai. Când vor apărea piedicile, vei regreta că nu ai tăcut și ai făcut ceea ce doreai, și abia după aceea, după ce rezultatele ar fi fost perfect așezate pe teren sigur, să fi povestit de ele. O lecție bună de învățat: să nu zici hop înainte să sari gardul, să nu te lauzi înainte să atingi acel scop, să nu mai spui nimănui ceea ce dorești până nu ajungi acolo!

Capră/Oaie

A venit momentul unei decizii capitale. Ai acumulat până acum informațiile necesare pentru a ști exact încotro te îndrepți, deci lasă frica la o parte și exprimă-ți cu fermitate ultimul cuvânt. Cineva chiar îți așteaptă verdictul, depinde de ceea ce ai de spus. Deci, este nevoie de un dram de curaj din partea ta pentru a face un pas în față și să spui ce ai ales. S-ar putea să nu mai poți schimba decizia odată luată, este categorică și definitivă, tocmai de aceea trebuie să spui clar ce ai ales, cu încredere absolută că este decizia cea mai bună!

Maimuță

A fi darnic nu înseamnă a oferi lucruri concrete sau materiale, ci ajunge chiar și un gând bun transmis cuiva, la nevoie. Acolo, în mintea ta există o idee salvatoare, un sfat sau o soluție genială care poate scoate pe cineva drag din impas, deci pune-ți mintea la contribuție și găsește cuvintele cele mai potrivite pentru situația de față. Când vei vedea cum i se luminează fața și zâmbetul îi revine pe chip, îți vei da seama cât de prețios a fost darul pentru el, semn că ai jucat un rol major în depășirea unui mare hop. Direct implicat, lui nu-i venea asemenea idee, deci azi ești sursa unei soluții inteligente.

Cocoș

Privește situația în care te afli cu maximă luciditate, nu te mai amăgi singur și nici nu lăsa iluzia să te conducă. În acest moment ți se cere să accepți realitatea așa cum e, pentru că va fi mult mai bine pentru viitorul acțiunilor începute. Nu visa aiurea, nu construi castele de nisip, ci ascultă-ți cu sinceritate și în profunzime conștiința. De acolo vin cele mai înțelepte povețe, cele mai benefice sfaturi, pentru că ai mai trecut și altădată prin astfel de momente și te-ai descurcat de minune. Nu trăi în visare, deși nu ești genul, ci lasă-ți mintea limpede și precisă să ia cele mai bune decizii, apoi acceptă-le ca atare!

Câine

Îți dorești enorm o schimbare în viață. Primul pas pentru a o obține, este s-o ceri: de sus, de la astre, de la Dumnezeu, sau din interiorul tău, nu contează neapărat direcția! Nimeni nu îți va suna la ușă să te întrebe dacă nu cumva dorești un anume lucru, ci tot ce obții în viață vine doar chemat, doar invitat, doar atras cu gândul. Deții toate resursele necesare pentru a primi tot ce ai nevoie, iar acesta este momentul cel mai bun din an pentru a începe să îți faci ordine prin gânduri și dorințe. Pune-le pe toate pe o listă și emite-le în eter: cineva acolo sus le aude! Îndrăznește așadar să chemi spre tine ceea ce visezi!

Mistreț

Nu te lăsa copleșit de o stare emoțională negativă care îți dă târcoale azi. Poate pe moment ești trist, obosit, dezamăgit de ceva, dar peste câteva zile vei vedea că nimic din stările de acum nu va mai conta, așadar, trebuie să treci peste ele cu capul sus. Ai ceva de învățat din tot ce vei trăi acum, deci nu trebuie să privești un hop ca pe un dezastru. Vei depăși impasul, cu o nouă lecție asumată, și data viitoare totul va ieși mult mai bine. Nu ai cum să înveți dacă nu treci prin astfel de situații neplăcute, dar deții toate resursele pentru a le depăși cu succes!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×