Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 22 februarie. Dragonii se bucură de libertate

Bogdan Solomon   
în Horoscop
21/02/2020, 16:48
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 22 februarie. Dragonii se bucură de libertate
FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 22 februarie. Dragonii au parte de vești bune. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de sâmbătă, 22 februarie, pentru fiecare zodie în parte, iar veștile sunt cât se poate de bune. Te așteaptă un debut de weekend liniștit în compania celor dragi, așa că ai toate motivele să îl întâmpini cu zâmbetul pe buze. În plus, spre seară vei avea parte de o surpriză foarte plăcută, de care se face „vinovată” chiar persoana iubită. O lăsăm pe ea să îți spună despre ce este vorba.

Horoscopul chinezesc al zilei de sâmbătă, 22 februarie. Pregătește-te pentru un weekend excelent

Dacă ești născut în zodia Dragonului, îți poți lăsa mintea să zboare în voie, pentru că în acest weekend ai parte de libertatea mult visată. Vei vedea că ideile strălucite își vor face simțită prezența tocmai când te aștepți mai puțin.

Șobolan

Nu poți să nu arunci o privire în stânga și-n dreapta și să observi aspectul fizic al celor din jur, și, prin comparație cu ei, să-ți dai seama că ai unele mici lipsuri. Dacă vezi în jur corpuri masculine sculptate sau corpuri feminine superbe, de ce nu le-ai urma exemplul să faci ceva în direcția aceasta? De exemplu, o cură de slăbire! Dacă este nevoie, un program serios de sport de remodelare corporală ar merge de minune, pentru ca măcar un vis să se împlinească, însă pentru asta trebuie să-ți iei inima în dinți și să faci primul pas. Cel mai greu este să te decizi, restul vine de la sine!

Bivol

Nu cu nervi și nici cu ambiție nu vei depăși situația în care te afli acum, ci cu enormă toleranță. Cheamă-i pe cei dragi alături, pentru că prezența lor va avea efecte relaxante asupra ta. Ori de câte ori vei ridica tonul, partenerul de viață te va trage de mânecă. Dacă vii nervos acasă, familia te va înconjura cu iubire și distracție și vei uita motivele de supărare de peste zi. Cel mai bun medicament împotriva tuturor motivelor de stres de pe parcursul zilei se va dovedi a fi familia. Lasă toate grijile la ușă atunci când te întorci acasă și primește-ți leacul miraculos!

Tigru

Nu poți mulțumi pe toată lumea pentru că așa este viața: când unul câștigă, altul pierde. Azi ai un moment de glorie și ar trebui să te gândești numai la propria persoană. Nu te lăsa impresionat de lacrimile celor din jur, nici de nemulțumirile invidioase pe care le emit cei care se simt defavorizați de reușita ta. Ai fost în locul lor altădată, dar iată că roata s-a învârtit și acum ești cel care se bucură de victorie. Nu te lăsa influențat de zvonurile negative, de bârfele ironice, de mutrele bosumflate ale celor care nu pot suporta succesul altora, ci plasează-te în prim plan. Meriți acest succes!

Iepure

Dacă vrei să ai o zi productivă, trebuie să faci echipă cu o persoană de sex opus dintr-o zodie activă, care să-ți dea mai mult chef de muncă. Poate ești strategul, cel care oferă soluții practice sau care contribuie perfect cu mâna de lucru, dar totuși ai nevoie de cineva alături care să-ți insufle energia și motivația care, momentan, sunt cam scăzute. Dacă vei găsi partenerul potrivit care să compenseze ceea ce îți lipsește, va fi o zi excelentă, în care veți ajunge, împreună, la rezultate care să vă mulțumească pe deplin și pe unul și pe altul.

Dragon

Lasă-ți mintea să zboare încotro vrea, pentru că din această totală libertate se nasc idei strălucite. Pe de altă parte, trebuie să deschizi un pic fereastra gândurilor și să lași să pătrundă puțin aer curat, pentru că este posibil să fi acumulat în ultima vreme resentimente, regrete, gânduri negative care acum te fac mai confuz și mai ostil. Lasă lucrurile care nu îți plac sau nu îți sunt folositoare, să-ți iasă din minte, detașează-te de ceea ce nu îți face bine. Ai mare nevoie de această purificare, aerisire, detoxifiere, cum vrei să-i spui, ca să-ți eliberezi mintea pentru gânduri mult mai luminoase.

Șarpe

Ai impresia că s-a aliat un întreg grup de persoane împotriva ta, care vor neapărat să te dea la o parte, numai că ei nu-și dau seama că nu le merge atât de ușor conspirația. Ești mai puternic decât ei, mai sigur pe tine, cu o mai mare încredere în forțele proprii, ceea ce de obicei nu se întâmplă, dar probabil ai un as în mânecă de care vei profita la momentul oportun pentru a-ți înlătura rivalii. Degeaba fac ei pact de coalizare împotriva ta și zâmbesc răutăcios că te vor învinge, pentru că ești, de departe, mai sigur pe poziție, gata să lupți pentru drepturile pe care le deții.

Cal

Ceea ce construiești acum necesită atenție clipă de clipă, nu poți lua pauză deocamdată. Ca atare, continuă să clădești ce ai început sub o concentrare maximă. Vei vedea că toată această focalizare spre detaliu are un rost, pentru că, la final, privind înapoi, vei fi uimit cât de minuțios ai realizat totul. Nu te lăsa distras de la plan de alte lucruri, ci mergi pe calea ta, către roadele unui proiect de care vei fi foarte mândru. Este încă mult de așteptat până la atingerea apogeului visat, dar ești pe drumul cel bun, fiecare succes de pe parcurs te îndeamnă și te motivează să mergi și mai departe. Ești ca un zidar care ridică o casă trainică punând cărămidă peste cărămidă, deci răbdare!

Capră/Oaie

Nu pune la suflet nici criticile care vin de la ceilalți, nici ironiile cu care te tratează unii azi, pentru că nu au intenții negative. Așa sunt unii, mai nervoși și își eliberează nervii pe oricine, dar noroc că nu se resimte totuși energie negativă în replicile lor. Clar că sunt glume neadecvate pentru starea în care te afli acum, dar ce-ar fi să le răspunzi cu aceeași monedă? Dacă întorci armele către ei și îi ataci cu aceleași ironii, îi vei dezarma mult mai repede decât dacă te-ai înfuria și ai face-o pe jignitul. Te poți folosi de umor cu aceleași efecte!

Maimuță

Te simți ciudat în prezența unei persoane mature, care impune respect prin felul de a fi. Modestia e modul tău de a-i recunoaște valoarea sau superioritatea, de parcă nu ai avea curajul nici să vorbești în fața sa. Poate ai ceva de învățat de la ea, care îți devine astfel mentor sau profesor într-un domeniu pe care abia acum îl descoperi. Timiditatea te copleșește în cazul în care ai de a face cu cineva care îți este mult mai presus: ca rang, ca funcție, ca vârstă, ca experiență.

Cocoș

Inima îți bate mai tare înaintea unui eveniment care deschide o perspectivă complet nouă în fața ochilor. Ai și emoții, dar și o dorință fantastică de a porni la drum, convins că, la final, te așteaptă satisfacții dintre cele mai mari. Dacă mai ești și stimulat de cei dragi, susținut de pe margine, încurajat să continui cu încredere și cu pasiune, succesul este din ce în ce mai aproape. Nu îți vine a crede ce bine evoluează lucrurile, dar la originea acestei reușite se află plăcerea de a munci, bucuria de a face ceva nou, dar și un dram de inconștiență tinerească.

Câine

Ești persoana care se remarcă cel mai ușor azi prin calități. E șansa ta în joc, folosește-te imediat de ea, pentru că nu te așteaptă. Cu cât stai să te gândești mai mult dacă merită să profiți de ocazie, cu atât mai mult crește riscul de a o rata. Chiar dacă spui că mai poate aștepta, totuși e o chestiune care ți se oferă acum, pe loc, deci trebuie să fii mai spontan în reacții. Ai nevoie de timp ca să pui în practică ceea ce gândești, dar decizia trebuie s-o iei cât se poate de iute, deoarece deții toate resursele să faci o alegere înțeleaptă.

Mistreț

Nu ești singur în lupta cu problemele, chiar dacă ți se pare că s-au adunat o grămadă de belele în cale. Poți atrage alături pe cineva cu probleme similare și, întrucât știi că și el trece prin aceeași situație, formați o echipă mai puternică în doi. Nu trebuie să vă molipsiți unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotrivă, să vă stimulați reciproc să depășiți impasul. Sigur că ți se pare că rivalii sunt mai mulți decât prietenii care să simtă prin ce treci, dar bucură-te măcar că ai pe cineva pe aceeași lungime de undă cu tine.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×