Zodiac chinezesc pentru miercuri, 19 februarie 2020. Tigrii își asumă consecințele deciziilor luate recent

Bogdan Solomon   
în Horoscop
18/02/2020, 13:32
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 19 februarie 2020. Tigrii își asumă consecințele deciziilor luate recent
FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de miercuri, 19 februarie. Sursa foto: hepta.ro

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de miercuri, 19 februarie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din Tigru. Îți asculți instinctul și iei decizii importante care se vor dovedi benefice pentru viitorul tău. Chiar dacă riști să stârnești nemulțumirea unei persoane dragi, ai curajul de a-ți asuma orice consecințe, iar asta te face să depășești toate obstacolele.

Ce surprize ți-au rezervat astrele horoscopului chinezesc pentru ziua de miercuri, 19 februarie

Vestea bună e că partenerul de viață îți respectă decizia și te susține necondiționat. Spre seară te așteaptă și o surpriză plăcută, așa că ai toate motivele să întâmpini această zi cu optimism și încredere în forțele proprii.

Șobolan

Nu trebuie să-ți expui temerile și suspiciunile pe față, ține-ți sub control emotivitatea crescută, pentru că nu asta vrea să vadă lumea la tine. Mulți așteaptă o decizie importantă, o atitudine fermă și curajoasă, că atare, ia-ți inima în dinți și spune doar ceea ce gândești. Evită orice cuvânt cu impact negativ, pentru că este un moment în care trebuie să-ți păstrezi calmul și luciditatea pentru a spune ce vrei. Dacă începi să te plângi nu vei lăsa o impresie prea bună, deci schimbă-ți atitudinea.

Bivol

Ai multe de făcut pe parcursul zilei, trebuie să te împarți între mai multe treburi banale în timp scurt. Prima preocupare rămâne familia, pentru că aici au loc unele aspecte care necesită atenție sporită, cum ar fi treburile gospodărești, temele cu copiii, cumpărăturile săptămânale sau o vizită la părinți. Vei reuși să le faci pe toate cu succes, pentru că pui suflet și ai destule motive de satisfacție ori de câte ori intri în legătură cu oamenii pe care îi îndrăgești. De dragul lor, găsești resurse fantastice de energie.

Tigru

Ai curajul deciziei fără să te gândești, neapărat, încotro duce direcția. Chiar dacă nu ai o imagine foarte precisă asupra viitorului, primul pas este mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evoluție. Ia taurul de coarne și spune start! Ai răbdare să se arate și rezultatele pentru că ești abia la început, este cale lungă până departe. Important este să crezi cu tărie că ceea ce începi acum va fi de succes și că la capăt te așteaptă o binecuvântată stare de împlinire, oricât ar dura drumul până acolo.

Iepure

Dacă ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te crampona de acest blocaj, spunând că nu mai există soluții. Ba există foarte multe, deci fii pregătit să privești din mers și unele alternative, poate chiar mult mai bune! Roadele cele mai bune nu sunt departe, orizontul este senin și luminos, totul este să depășești această fază în care ai tendința că totul a eșuat, că nimic nu mai merge, că ai investit degeaba resurse prea multe. Vei vedea că investiția a meritat, ești pe calea cea bună!

Dragon

Azi ai nevoie de pauză, de o rupere totală de ceea ce te preocupa până mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie să-ți încarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie să fie o obsesie, ci încearcă să mergi într-un loc care înseamnă pace și odihnă pentru suflet și să te relaxezi. Fie că pleci undeva la țară, la pădure, la mare, ori rămâi acasă, simți că trebuie să-ți încarci bateriile cu o energie nouă, chiar dacă nu s-ar spune că faci ceva special. Chiar și o oră în plus de somn sau puțină lenevire în propriul cămin au efecte benefice asupra psihicului și fizicului.

Șarpe

Este limpede că trebuie să-ți aduci aminte de o sarcină pe care nu ai dus-o la îndeplinire la timpul potrivit, cândva în trecut și care, acum își cere de urgență dreptul de a fi terminată. Aruncă o privire înapoi, pentru că acum deții toate resursele pentru a o încheia cu brio și s-o elimini de pe lista de restanțe. Fie că este vorba de un împrumut în bani nereturnat până acum, fie de o promisiune neonorată sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai ușor, ca atare ocupă-te puțin și de lucrurile omise.

Cal

Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simți încă atașat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu îți este clar ce aduce. Tocmai de aceea stai în cumpănă: către care să-ți îndrepți atenția? Nu ai dori să renunți la ceea ce te leagă de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poți băga mâna în foc, realități solide), dar te atrage totodată foarte mult și noutatea, conștient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Se impune să alegi, însă decizia este dificilă.

Capră/Oaie

Astăzi, nu prea te poți baza pe prieteni. Dacă soliciți ajutorul sau sfatul de la cei pe care îi consideri prieteni de nădejde, azi vei descoperi că se face cam gol în jurul tău. Nici măcar cel mai apropiat amic nu răspunde prezent solicitărilor, ceea ce te pune serios pe gânduri cu privire la adevărata sa prietenie. Nu este exclus ca o vorbă necontrolată sau un gest mult prea libertin să strice o relație ce părea să evolueze bine. Ca atare, ai grijă încotro duci discuțiile ce pot deveni periculoase pentru prieteniile proaspăt începute.

Maimuță

Ai grijă în ce te implici azi: ceea ce ar putea părea o banală glumă se poate transforma într-un mic haos greu de reparat. Totuși, chiar dacă dai piept cu o surpriză neplăcută, aceasta nu ar trebui să te doboare, ci dimpotrivă, să te ambiționeze și mai mult, să treci peste ea fără efecte nefaste. Chiar dacă este greu, chiar dacă moralul este la pământ, după prima confruntare cu realitatea, vei găsi toate resursele pentru a repara totul și să înveți cât mai multe din acest eșec. De aici se poate naște ceva mult mai bun și mai puternic!

Cocoș

Fii concis atunci când îți exprimi punctele de vedere! Nu ocoli subiectul, pentru că azi vei fi mult mai bine înțeles dacă te bazezi pe fapte concrete, pe date scrise sau pe cifre exacte, pentru că ai la dispoziție o serie de informații incontestabile, susținute și de documente scrise negru pe alb. Nu te teme să vorbești! Nimeni nu îți poate pune la îndoială afirmațiile, tot ceea ce spui este scris în cărți. Este cunoscut de toată lumea ca fapt real, deci bazează-te pe ceea ce cunoști și ești foarte sigur de asta.

Câine

Azi ai de partea ta un duh prietenos care este pregătit să-ți asculte toate dorințele. Nu este o joacă, este chiar ceva cât se poate de real. Însă, pentru ca dorința să devină realitate, trebuie să te concentrezi numai asupra viitorului. Nu-ți mai aminti că ai mai avut astfel de dorințe și nu s-au materializat! Crede cu tărie în visul tău și apoi lasă duhul bun să se ocupe de el! Reprezinți doar sursa dorinței, deoarece mijloacele de a ajunge la concretizare chiar nu te privesc. Așteaptă cu încredere miracolul!

Mistreț

Luptă pentru ideile tale, pentru că sunt bune și merită scoase mai mult în evidență. Continuă să fii la fel de expresiv și de pasionat atunci când îți expui punctele de vedere, pentru că vei putea convinge la un moment dat. Fii sigur că se vor ivi și critici acerbe, și contradicții dure, pentru că au și alții părerile lor și nu acceptă altele. Dar, cel mai ușor vei putea convinge că ai dreptate dacă îți și pui ideile în aplicare, nu doar să vorbești despre ele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×