Zodiac chinezesc pentru marți, 25 februarie 2020. Bivolii sunt motivați la maxim și gata să înfrunte noi provocări

Bogdan Solomon   
în Horoscop
24/02/2020, 13:20
Zodiac chinezesc pentru marți, 25 februarie 2020. Bivolii sunt motivați la maxim și gata să înfrunte noi provocări
FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru ziua de marți, 25 februarie. Sursa foto: divahair.ro

FANATIK îți spune ce surprize ți-au rezervat astrele horoscopului chinezesc pentru marți, 25 februarie 2020, iar veștile sunt printre cele mai bune, mai ales din punct de vedere profesional. Indiferent de zodia în care te-ai născut, vei avea parte de energii pozitive, în ciuda celor trei ceasuri rele care se spune că însoțesc această zi.

Zodiac chinezesc pentru marți, 25 februarie. Putere de muncă pentru Bivoli

Dacă te numeri printre nativii din zodia Bivolului, ai suficiente motive de bucurie, pentru că ești plin de energie și gata să înfrunți orice provocare. Asta pentru că proiectele anterioare au mers ca pe roate și ți-au adus doza de încredere după care tânjeai de foarte multă vreme.

Nici viața sentimentală nu se lasă mai prejos, întrucât persoana iubită ți-a pregătit o surpriză de proporții. Nu rămâne decât să primești cu brațele deschise tot ce Universul îți va dărui în această zi de marți.

Șobolan

Se vede că te macină o problemă pe care preferi să nu o împărtășești cu nimeni. Nu ești în apele tale și îți este teamă că la o eventuală destăinuire ai spune mai mult decât ai dori. Ești om, ai slăbiciuni și puncte nevralgice de care alții se pot folosi. Taci și rezolvă problema de unul singur, pentru că nu ai în jur persoanele potrivite care să te readucă pe linia de plutire. Dimpotrivă: dacă te uiți un pic în preajmă, găsești oameni și mai triști, și mai împovărați de griji, și împreună ați forma un cor al plângerii.

Bivol

Un succes recent te-a motivat la maximum, încât acum ai o atitudine pozitivă în fața unei provocări și mai mari. De unde se vede că uneori ai nevoie de o scânteie pentru a porni într-o direcție favorabilă, deoarece, după aceea, vei culege victorie după victorie. Reușita de azi se va așeza alături de celelalte deja repurtate în ultima vreme ceea ce îți conferă o atitudine pozitivă, de învingător capabil de orice! Păstrează acest tonus cât mai multă vreme, pentru că este exact ce îți trebuie în fața unui moment important care se apropie cu pași repezi.

Tigru

Nu te mai gândi atât de mult la un eveniment despre care știi oricum că se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo naște numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu! Așadar, lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate fețele în ton fatalist. Se vede că ești puternic influențat de cineva din anturaj care îți prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, și cum nu ești o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie. Luptă cu această pasă proastă și nu te lăsa copleșit.

Iepure

Atitudinea perfectă în orice situație este modestia, mai ales dacă ai de-a face cu oameni aroganți care nu-și mai încap în piele. Lasă-i să se dea mari și fii convins că valoarea ta se va vedea și va fi apreciată! Atunci vei avea motive de mândrie, numai să nu faci atâta tam-tam pe seama reușitelor. Există momentele potrivite pentru ca orice lucru să fie cântărit corect și, chiar dacă acum altul, cu mai mult tupeu și mai infatuat din fire, este cu un pas înaintea ta, se va vedea curând ce poate cu adevărat, și atunci toți laurii îți vor fi înmânați pe merit! Stai cuminte așteptându-ți momentul de glorie. Cu siguranță va veni!

Dragon

Visezi până departe și îți faci planuri excelente care au la bază o situație materială mult mai bună. Ai toate șansele să-ți vezi aceste dorințe împlinite foarte curând, deoarece îți pui în joc toate talentele, toate cunoștințele acumulate, și dacă mai pui și umărul la treabă, succesul este asigurat. Se întrevede deja o perspectivă promițătoare undeva la orizont și alergi spre acel mare țel cu entuziasm și speranță. Profită de multiplele oportunități care se ivesc, pentru că ești pe calea cea bună!

Șarpe

Ai toate motivele să aștepți lucruri din ce în ce mai bune în planurile la care muncești cu drag. Primești tot mai multe indicii suplimentare care îți conferă un sentiment de siguranță că te apropii repede de acel scop deplin. Nu te culca pe laurii victoriei însă, continuă pe aceeași linie și în același ritm susținut, pentru că nu ai ajuns încă la capăt. Ești într-un punct culminant, așa e, dar nu trebuie să renunți la viteza și entuziasmul cu care ai construit nivelul actual, ci să mai ai un pic de răbdare până la finalul acestuia. Rămâi în priză!

Cal

Îți place să petreci mai mult timp acasă, făcând acele lucruri care îți inspiră liniște și pace. Nu te-ar deranja absolut deloc să stai câteva ore prin bucătărie încercând rețete noi sau dereticând prin casă, pentru că ești încântat de atmosfera domestică ce s-a instalat în familie. Nicăieri nu te simți mai bine ca acasă, de aceea vei refuza orice invitație care te-ar putea ține departe de familie. Stai de vorbă cu cei dragi despre eventualele reparații sau modificări pe care trebuie să le faci prin locuință și primești aprobări entuziaste.

Capră/Oaie

Ai ajuns la un final de etapă și nu ar trebui să te grăbești deja spre altceva nou, ia o pauză. Câteva zile de detașare totală, în care doar să te gândești la nivelul atins până în acest moment, va avea efecte excelente asupra psihicului. Observi cât de multe ai realizat, vezi ce bine s-au așezat toate, deci nu are rost să îți propui alte scopuri. Bucură-te cât mai mult de ceea ce ai realizat până aici, bucură-te de succes, și, după ce vei extrage concluziile cele mai potrivite, vei putea să te gândești la nivelul următor. Acum doar încarcă-te cu energia acestui happy-end!

Maimuță

Ai norocul de a te întâlni azi numai cu oameni tonici, entuziaști, veseli, care au asupra ta un efect miraculos. Îți reaprind un chef grozav de schimbare, de aventură, de mișcare, și, dacă vă uniți cu toții forțele, reușitele ar fi de excepție. Bucură-te de tot ce afli de la cei cu care intri în contact, pentru că sunt informații utile, stimulente grozave sau vești bune care îți dau mai multă încredere în forțele proprii și în viitor. Toate acestea te ajută moral să treci la etapa următoare a unui țel căruia îi acorzi o semnificație aparte.

Cocoș

Este nevoie de o decizie prin care dai dovadă de flexibilitate și capacitate de a te schimba atunci când situația o cere. A rămâne captiv într-o zonă în care nimic nu se mai mișcă nu este în avantajul tău. Profită de fiecare ocazie care deschide o direcție nouă, de fiecare întâlnire care aduce o informație utilă, pentru că din toate aceste noutăți cotidiene se poate ivi o cale complet diferită care să te satisfacă pe deplin. Fii gata să te schimbi sau să schimbi ceva în jur, ca să te eliberezi de credințele vechi și să mergi înainte. Pentru a face lumea mai bună trebuie să începi mai întâi cu tine!

Câine

Merită să vorbești cu alții despre marile vise, pentru că s-ar putea să întâlnești azi persoane care au trecut și ele prin situații similare și ți-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la țelul suprem. Ascultă-i cu luare aminte, pentru că ei știu foarte bine ce spun, pentru că au ajuns deja la acel punct către care încă mai vâslești. Preia din ideile lor ceea ce poți folosi și nu uita să le mulțumești cândva, că au jucat rol de îndrumători motivaționali care te-au stimulat să ajungi cu brio la capătul acestei călătorii. Îți sunt de mare ajutor, respectă-le instrucțiunile!

Mistreț

Este un moment bun să ridici privirea spre cer și să ciulești urechea spre interiorul tău, pentru că din aceste două direcții se va lega un dialog extrem de puternic ce se va solda cu multe răspunsuri utile pentru a-ți îndeplini marile dorințe. Sufletul cere iar cerurile aud. Nu degeaba cele două cuvinte sună la fel, deci ai curaj să ceri, iar cerul îți va răspunde!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×