Zodiac chinezesc pentru marți, 18 februarie 2020. Șobolanii atrag simpatia celor din jur

Bogdan Solomon   
în Horoscop
17/02/2020, 13:25
Zodiac chinezesc pentru marți, 18 februarie 2020. Șobolanii atrag simpatia celor din jur
FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al zilei de marți, 18 februarie. Sursa foto: pinterest.com

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al zilei de marți, 18 februarie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Șobolanului. Grație talentului tău de invidiat, vei reuși să câștigi simpatia unor persoane care se vor dovedi extrem de importante în viitorul apropiat. Ar putea apărea unele mici probleme de sănătate, însă nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că totul va reveni la normal în foarte scurt timp.

Ce surprize ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc în ziua de marți, 18 februarie

De vești bune vei avea parte și dacă ești născut în zodia Calului, pentru că ești gata să îți reiei atribuțiile zilnice. Ba chiar le faci cu mare plăcere, în ciuda celor trei ceasuri rele care însoțesc această zi. Încearcă, totuși să nu exagerezi cu munca, pentru că ai nevoie și de odihnă.

Șobolan

Vei atrage simpatia unor persoane care ar putea juca un rol important în viitorul tău. În privința sănătății, nu da frâu liber anxietății. Există forme eficiente prin care o poți contracara, așa că încearcă să îți menții buna dispoziție la cote cât mai ridicate.

Bivol

Te concentrezi mai mult pe activitatea profesională decât pe viața personală, iar acest aspect îți poate crea probleme grave în relația cu partenerul de viață. L-ai neglijat prea mult și nu mai poate rezista, așa că îți va spune verde-n față ce nemulțumiri are.

Tigru

Trebuie să fii prezent într-o altă locaţie decât cele cu care erai obişnuit în programul zilnic, căci prezenţa ta este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete. Călătoriile au rezultate vizibile, de care poți fi mândru

Iepure

Cea mai mare bucurie va fi în clipa în care şeful te va lauda public pentru proiectul dus la îndeplinire cu succes. Ține minte, însă, că meritele aparțin întregii echipe. Ai tendința să culegi toți laurii de unul singur și riști să atragi antipatia colegilor.

Dragon

Nu ești în apele tale, iar problema care te ţine astăzi pe loc te împinge încet spre un fel de depresie. Nu exagera gravitatea piedicii cu care te confrunţi, ci încearcă să cauți dincolo de aparenţe. Nu ceea ce ştii sau ceea ce se vede la suprafaţă este adevărata valoare a lucrurilor, ci există ceva mai mult de atât. Criza care te paşte astăzi este de natură emoţională, pentru că reacţionezi ciudat la problemele care te ţin pe loc: lacrimi, panică, izolare, auto-învinovăţire.

Șarpe

Rupe-te de urgenţă de acel obicei care ştii că nu îți face bine, indiferent ce te ţine legat de o stare de dependenţă nesănătoasă.Indiferent că este tutunul, internetul sau o iubire periculoasă, toate te transformă în sclav. Ești într-o fază a vieţii când trebuie să ai curajul să te eliberezi de tot ce te ţine captiv. E greu, dar vei vedea că într-un acces de furie, ai fi în stare să spui stop la sursa captivităţii.

Cal

Chiar dacă ai trecut prin momente dificile, nu e momentul să te lași doborât. Ridică privirea din pământ şi descoperă cât de largă e lumea, cât de înaltă este, cât de departe poți ajunge. Însă, primul pas este acela de a avea curajul să deschizi ochii să vezi dincolo de limitele strâmte ale firescului.

Capră/Oaie

Pune-ți în joc toate calităţile și vei reuși să atingi obiectivul pe care ți l-ai propus. Ține minte că mai sunt şi alţii care vizează acelaşi rezultat şi nimeni nu va sta cu mâinile în sân. Toţi vor să atingă succesul, dar spre deosebire de ei, tu ai şi un dram de noroc, așa că păstrează-ți încrederea la cote maxim.

Maimuță

Din respect pentru o persoană dragă și momentele dificile prin care trece, vei sta în banca ta şi îți vei aştepta rândul la replică, E posibil, totuși să taci cam mult, pentru că celălalt vorbeşte întruna. Caută un moment liber pentru a-ți expune părerea, altfel celălalt îți va interpreta tăcerea drept un accept total la ceea ce spune, deși nu e deloc aşa.

Cocoș

Dă curs direcției spre care îți dă ghes inima, pentru că se va dovedi a fi alegerea corectă. Emoţia momentului este mare, pentru că, atât timp cât nu ai şi o garanţie certă pe care să te bazezi, pare doar o senzaţie dincolo de raţiune.

Câine

Cum descoperi că cineva umblă cu minciuna, cum îl taxezi. Fă-o totuși într-un mod amuzant, ca să nu provoci conflicte inutile. Ai mare grijă și la glume, pentru că nu toată lumea gustă umorul tău acid. Atinge-i cu blândețe pe cei care greșesc.

Mistreț

Încearcă să te alături oamenilor deschişi la dialog şi fii la fel de cooperant, pentru că numai împreună veți putea ajunge la roade de care vă veţi folosi cu toţii. Singur îți va fi mai greu şi vei avea mereu impresia că ai nevoie de cineva alături să te ajute. Azi ai pe cine te baza!

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×