Zodiac chinezesc pentru joi, 16 ianuarie 2020. Bivolii, Mistreții și Dragonii au parte de multe răsturnări de situație favorabile

Dan Suta   
în Horoscop
15/01/2020, 10:32
Zodiac chinezesc pentru joi, 16 ianuarie 2020. Bivolii, Mistreții și Dragonii au parte de multe răsturnări de situație favorabile
Zodiac chinezesc 16 ianuarie 2020. Sursa foto: chinesenewyear.net

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru ziua de joi, 16 ianuarie 2020, Bivolii, Mistreții și Dragonii vor avea parte de schimbări ale unor situații la 180 de grade. Vor avea parte de multe evenimente frumoase, evenimente care le vor readuce zâmbetul pe buze.

Zodiac chinezesc pentru 16 ianuarie 2020, zodie cu zodie

Bivolii vor avea parte de răsturnări de situație și își vor rezolva o serie de probleme, în special administrative. Lucrurile se vor schimba din toate punctele de vedere pentru ei.

Mistreții își vor face mai mult curaj pentru că vor face parte dintr-un cerc nou de prieteni. Și pentru Dragoni urmează o perioadă extrem de interesantă în special din punct de vedere amoros.

Șerpii au parte de o zi benefică, Maimuțele pun piciorul în prag

Șerpii petrec și ei timp prețios alături de noii lor prieteni. Vor fi puși în situații interesante din care vor avea multe de câștigat.

Oile din zodiacul chinezesc vor fi puse pe treabă în perioada următoare, în sensul că vor face lucruri pe care le-au tot amânat.

Cocoșii au parte de o zi spectaculoasă, o zi de joi dinamică, plină de evenimente, plină de activități felurite.

Maimuțele vor să se impună și vor face asta cu ceva mai mult aplomb. Lucrurile se vor schimba pentru ei pentru că îndrăznesc să facă tot ce au amânat până acum.

Câinii din zodiacul chinezesc trebuie să poarte niște discuții lămuritoare cu șefii ori colegii. Nu este o zi taman pe gustul lor.

Caii dau de persoane interesante care vor reuși să le lărgească perspectivele. Vor face față unor situații noi, interesante. Vor fi puși în tot felul de ipostaze inedite.

Tigrii au parte de schimbări pe plan profesional. Vor schimba tactica spre supărarea celor din jurul lor.

Iepurii au parte de o zi de joi extrem de complicată pe plan sentimental. Vor fi puși în fața unor greșeli.

Șobolanii dau tot ce pot la locul de muncă și sunt apreciați pentru implicarea de care dau dovadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×