Zodiac chinezesc pentru joi, 12 decembrie 2019. Câinele nu se mai mulțumește cu puțin

Bogdan Solomon   
în Horoscop
11/12/2019, 14:45
Zodiac chinezesc pentru joi, 12 decembrie 2019. Câinele nu se mai mulțumește cu puțin
Zodiacul chinezesc vine cu vești bune pentru nativii din Câine. Sursa foto: yve.ro

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, 12 decembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, pentru că avem în sfârșit parte de liniștea după care  tânjim de foarte multă vreme. În plus, viața aduce la rândul ei o serie de energii pozitive, mai ales dacă ești născut sub semnul Câinelui. Totuși, trebuie să ai mare grijă, pentru că ambiția de care dai dovadă s-ar putea să se întoarcă împotriva ta.

Află ce surprize ți-au rezervat astrele horoscopului chinezesc în ziua de joi, 12 decembrie

Ne aflăm în continuare în anul Mistrețului de Pământ, ceea ce înseamnă că acest semn zodiacal are o influență puternică asupra tuturor celorlalte, purtându-le noroc în plan profesional. Totodată, le transmite un puternic sentiment de eliberare din punct de vedere emoțional, îndemnându-i să trăiască viața din plin.

Șobolan

Atitudinea ta tonică, optimistă, încrezătoare e un exemplu demn de urmat de cei apatici și pesimiști. Fă-i un pas în faţă şi arată tuturor că nimic nu e atât de greu încât să nu poată fi rezolvat, nimic nu e atât de trist încât să merite să-ți torni cenuşă în cap, şi prin această atitudine atât de luminoasă, poți trage şi pe alţii în sus.

Bivol

Ai investit enorm până aici, deci nu-ți mai face procese de conștiință că ai fi putut da mai mult, că s-ar fi putut face altceva, că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, dar fii sigur că tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai da! Mulţumește-te cu asta şi folosește nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul următor. Nu fii obsedat de ideea că se putea şi mai bine, ci propune-ți ca, ceea ce nu ai atins încă, să devină obiectivul următoarei etape. Data viitoare va fi şi mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

Tigru

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţie. Ieşi în lume, îmbrăcă-te bine, pune accent pe felul cum arăți, cum vorbești, cum te comporți, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe tine. Vei avea o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului, descoperind cât de sensibil poți fi în unele momente.

Iepure

Nu te juca prea mult cu resursele financiare, având impresia că oricât ai cheltui banii se vor întoarce repede înapoi. Atitudinea superficială în privinţa banilor se putea solda cu dezechilibrarea bugetului. Singura atitudine jucăuşă pe care ți-o poți permite e să cumperi jucării pentru cei mici din familie. Încă te simţi copil, încât nu ar fi exclus să dai o sumă de bani pentru un capriciu considerat de alţii drept un gest copilăresc.

Dragon

Dragostea nu se poate desfăşura, mereu, doar într-un câmp de floricele, ci mai apar şi conflicte între îndrăgostiţi. Pregătește-te pentru o confruntare aprinsă cu partenerul, dar dacă îl vezi nervos şi nu vrea deloc să coboare tonul, fii cel care trece cu vederea atmosfera aceasta încordată. Nu are rost să vă puneţi amândoi orgoliile la treabă, pentru că o mică neînţelegere de la cine ştie ce fleac poate denatura foarte uşor spre un scandal de proporţii. Lăsă-l pe celălalt să-şi elibereze nervii, e obosit, e stresat.

Șarpe

Trebuie să te ocupi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu multă răbdare descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu îți vine a crede câte lucruri poți şterge de pe o listă de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uita mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. Ia-le pe rând, una câte una, şi lista de datorii în aşteptare se reduce dintr-o dată la jumătate doar pentru că ți-ai propus să te ocupi de ea. Solicită şi ajutorul celor din jur, pentru că e şi de datoria lor deopotrivă.

Cal

Taci şi suportă unele condiţii care nu prea îți convin, la prima vedere. Nu îți place deloc să o faci pe umilul, când ai o atitudine de lider şi orgolii imense, dar de data aceasta vei vedea că o poziţie inferioară, un ton scăzut şi puţină modestie nu strică deloc. Vei avea multe de câştigat de pe urma unei astfel de atitudini, după principiul „capul tăiat, sabia nu-l taie”.

Capră/Oaie

Deşi unii povestesc ce frumos va fi un eveniment anunţat pentru perioada următoare, tu ai mari rezerve şi nu te lași convins de promisiunile lor. Preferi să te bazezi pe fapte, nu pe basme, chiar dacă şi faci parte dintre cei mai mari visători, viaţa te-a învăţat destule lecţii despre diferenţa dintre realitate şi vis. Cum te-ai mai fript şi altădată crezând în utopii descrise frumos de alţii mai idealişti decât tine, acum sufli şi-n iaurt şi nu crezi nimic până nu vezi.

Maimuță

Nu îți vine să crezi ce frumos se rezolvă unele probleme doar pentru că ai curajul să gândești pozitiv şi să-ți impui să accepți doar lucruri bune! Nu te lăsa influenţat de nicio veste cu tentă negativă, de nicio încercare a unora de a-ți tăia aripile şi curajul, ci mergeți mai departe, triumfător, convins că totul se rezolvă ca la carte în favoarea ta.

Cocoș

Te vei detașa un pic de activităţile pe rol şi vei arunca o privire înapoi la o situaţie de demult care nu a fost rezolvată aşa cum se cuvine. Ai timp suficient să te ocupi de vechile datorii, de aceea e bine să te oprești din mers şi să te întorci în alte vremuri, unde a rămas ceva în coadă de pește. Acum dispui de toate instrumentele şi cunoştinţele necesare pentru a duce totul la îndeplinire cu mai mult elan, pentru că timpul scurs de atunci a devenit experienţă folositoare care poate sta la baza succesului.

Câine

Nu ştii cum să te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atâtea eforturi, de parcă ai fi vrut şi mai mult… Nu te mulţumiți cu puţin, speră ceva mai mult de atât, dar ar fi bine să nu pretinzi imposibilul, ci să încerci să accepți ceea ce ți se oferă. Decât deloc, e bine şi aşa, dar ambiţia e mai mare şi visezi că, într-o zi, vei obţine mai mult şi vei ajunge mai sus decât acum. Simţi că poți și că meriţi mai mult. De aceea nu te poți bucura de ceea ce ai în acest moment.

Mistreț

Ai curajul deciziei fără să te gândești încotro duce direcţia. Chiar dacă nu ai o imagine foarte precisă asupra viitorului, primul pas e mai greu, este cel care va dicta mai apoi ritmul de evoluţie. Ca atare, asta trebuie să faci acum, să ai curaj să spui start. Trebuie să ai răbdare să se arate şi rezultatele pentru că ești abia la început, e cale lungă până departe. Important e să crezi cu tărie că ceea ce începi acum va fi de succes şi că la capăt nu te aşteaptă altceva decât o binecuvântată stare de împlinire, oricât ar dura drumul până acolo.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×