Ziarista din Egipt, mama a doi copii ai lui Ion Țiriac, trăiește clipe grele: „A rămas paralizat”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/12/2018, 19:08
Ziarista din Egipt, mama a doi copii ai lui Ion Țiriac, trăiește clipe grele: „A rămas paralizat”
Ziarista din Egipt, mama a doi copii ai lui Ion Țiriac, trece prin momente extrem de dificile!

Ziarista din Egipt, care i-a dăruit doi copii lui Ion Țiriac, trece prin momente groaznice din cauza stării de sănătate a tatălui său. Aceasta se numește Sophie Ayad și are 48 de ani. Dintr-o poveste frumoasă de dragoste alături de miliardarul Ion Țiriac s-au născut doi copii.

Cuplul nu a ținut, dar copiii au rămas la mama lor, astfel că aceasta a decis să plece în Monaco, unde locuiește cu Ioana și Karim Mihai. Fosta jurnalistă se declară încă singură, după relația eșuată cu miliardarul român, astfel că este trup și suflet alături de fata și băiatul ei. Ce moment dificil s-a ivit în viața fostei iubiri a lui Ion Țiriac.

Ziarista din Egipt, mama a doi copii ai lui Țiriac, despre momentele dificile!

Fosta iubire a românului care ține strâns de locul 1 al topului celor mai bogați români are parte de câteva momente extrem de grele. Tatăl ei are probleme grave de sănătate!  

Shopie Ayad și fiica sa
Shopie Ayad și fiica sa

„El a suferit un teribil accident cerebral în urmă cu un an, în urma căruia a rămas paralizat şi nici nu mai poate articula vreun cuvânt. De Crăciun voi merge să îl vizitez, în Germania!”, a spus Sophie Ayad, conform Cick. Ion Țiriac are, din povestea de dragoste cu ziarista din Egipt, doi copii.

Sophie Ayad, Ion Țiriac și ce doi copii ai lor
Sophie Ayad, Ion Țiriac și ce doi copii ai lor

Ioan, o fetiță în vârstă de 14 ani și Karim Mihai, de 18 ani. După eșecul relației cu miliardarul român, Sophie Ayad s-a reîndrăgostit, de data aceasta de un italian. Din relația celor doi s-a născut Jasmin, care are 13 ani. Acum, jurnalista din Egip a declarat că este singură. „Nu este nimeni în viaţa mea. Nu mă pricep să întreţin relaţiile cu bărbaţii. Nu am fost foarte norocoasă nici cu tatăl fetiţei mele Jasmin. Am crescut-o absolut singură. Fraţii ei (n.r. Ioana şi Karim) sunt familia ei”, a mai mărturisit aceasta.

Cine este ziarista din Egipt?

Sophia Ayad a avut o idilă cu Ion Țiriac în anul 1992. Cei doi s-au cunoscut și îndrăgostit la Munchen, cu ajutorul unei prietene. „Ion Tiriac a fost marea mea dragoste. Il respect si acum foarte mult si, dupa parerea mea, este cel mai inteligent om pe care il cunosc. Tot ce stiu am invatat de la el. Deseori aveam puncte divergente si ne certam, dar am invatat ca el vede lucruri pe care eu nu le intelegeam. Cred ca eram prea tanara cand ne-am cunoscut”, a declarat aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×