X Factor 2018. Urmărește Live Stream Online prima gală live pe Antena 1

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
09/12/2018, 20:00
X Factor 2018. Urmărește Live Stream Online prima gală live pe Antena 1
Prima gală live X Factor 2018 va fi difuzată astăzi, de la 21:30, la Antena 1. Antrenorii au câte doi concurenți, în cazul lui Horia Brenciu, având formațiile în acest an, două trupe

Prima gală live X Factor 2018 va fi difuzată astăzi, de la 21:30, la Antena 1. Antrenorii au câte doi concurenți, în cazul lui Horia Brenciu, având formațiile în acest an, două trupe. Așadar, în această seară, pe scena grandiosului concurs de voci va fi Delia, cu Bella Santiago și Cristina Vasopol. Înainte ca show-ul să înceapă, longeviva cântăreață spune despre ”fetele sale” că vor umple scena X Factor, descriindu-le ca un taifun. ”Fetele mele sunt ca două forțe ale naturii, ca un taifun, fac deranj pe unde merg!”, a spus Delia.

În confruntările live mai intră și Ștefan Bănică, ce are două puștoaice: Doinița și Ioana. Artistul a dezvăluit credința sa, înainte de gale. ”Cred în continuare în concurentul care evoluează, care surprinde cu fiecare apariție”, a spus Bănică.

X Factor 2018. Urmărește Online Stream prima gală live!

X Factor 2018. Urmărește Online Stream prima gală live
În confruntările live mai intră și Ștefan Bănică, ce are două puștoaice: Doinița și Ioana

La fel de încrezător în foțele concurenților săi este și Carlas Dreams. Controversatul artist îi aduce în galele live pe Alex și Cristian. ”Eu cred că vor urma niște surprize serioase. Pentru că varianta cea mai bună a lui Cristian este mult peste orice concurent de aici, iar în cazul lui Alex de asemenea!”, a declarat Carlas.

Și, nu în ultimul rând, Horia Brenciu, care aduce pe scena X Factor în această seară trupele Vox și Diamonds. Acesta, chiar dacă nu va fi prezent, având concert la Sala Palatului, se declară mulțumit de eforturile depuse de ”învățăceii” săi. ”Cele mai mari salturi profesionale, artistice, le-au făcut trupele mele!”, a spus Horia Brenciu.

La ora 21:30 începe show-ul LIVE la Antena 1

X Factor 2018. Urmărește Online Stream prima gală live
Concurenți X Factor care vor face show pe scena concursului, în această seară

Însă, înainte ca punctul culminant al show-ului să înceapă, concurenții au trecut printr-o serie ded transformări. Aceștia, pe lângă orele de canto, au făcut o vizită la stilist. Așadar, Ioana Bulgaru, Doinița Ioniță, Cristian Moldovan, Alex Stremițeanu, Cristina Vasopol, Bella Santiago, Vox și Diamonds au petrecut în această săptămână timp împruenă.

Pe de altă parte, trecând de distracție, concurenții nu au cum să uite de miza importantă a experienței. Iar, pe lângă marele premiu, mai stă și o surpriză la care cei 8 vor rămâne cu gura căscată. Acestora li se adaugă și un concurent surpriză!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×