What`s Up a primit control judiciar, după ce și-a bătut iubita! Artistul ar fi mușcat și un polițist

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/12/2019, 11:15
What`s Up a primit control judiciar, după ce și-a bătut iubita! Artistul ar fi mușcat și un polițist
What`s Up a primit control judiciar, după ce și-a bătut iubita. Sursa foto: click.ro

Cântărețul What`s Up s-a ales cu dosar penal, după ce și-a bătut iubita, și a fost pus sub control judiciar, potrivit cancan.ro! Marius Ivancea va fi tras la răspundere nu pentru violență domestică, deoarece iubita lui se pare că nu a depus plângere împotriva lui, ci pentru ultraj! Artistul se pare că a mușcat de mână un polițist!

What`s Up a primit control judiciar, după ce și-a bătut iubita

Așadar, Marius Ivancea riscă închisoarea de la 3 luni, la 4 ani, dacă va fi trimis în judecată și va fi găsit vinovat pentru ultraj, potrivit legii, care spune că aceasta este pedeapsa pentru insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii.

Totul a început luni seara, la domiciliul iubitei lui What`s Up, Alice Badea, unde a izbucnit un scandal monstru, iar polițiștii au fost nevoiți să intervină. Artistul a fost încătușat, dus la secția de poliție și audiat timp de două ore. Totul s-a petrecut în jurul orei 19:30, iar la secție au mers de urgență și părinții artistului, care au rămas șocați de scandalul provocat de fiul lor, care s-a ales cu control judiciar.

Artistul este cercetat pentru ultraj, după ce a mușcat de mână un polițist

“La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30, secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant.

Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au declarat reprezentanți ai Poliției după ce What`s Up a fost dus la Secția 17 de Poliție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×