Weekend senin, coloană de mașini pe Valea Prahovei! Aglomerație serioasă între Comarnic și Bușteni

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 13:05
Weekend senin, coloană de mașini pe Valea Prahovei! Aglomerație serioasă între Comarnic și Bușteni GALERIE FOTO
Doi politisti urmaresc, imaginile transmise de camerele de supraveghere a traficului rutier, pe sectorul Bucuresti-Ploiesti-Sinaia-Azuga, al DN 1. Sursa foto - hepta.ro

Weekend senin, coloană de mașini pe Valea Prahovei! ANM a transmis că următoarele zile vor fi frumoase, drept pentru care stațiunile de la munte au fost deja luate cu asalt. Mulți au preferat să plece chiar de astăzi pentru a evita nebunia din trafic de sâmbătă dimineață

Weekend senin, coloană de mașini pe Valea Prahovei!

N-au scăpat însă de trafic. Centrul Infotrafic spune că este aglomerat pe DN1, acolo unde s-au format deja coloane de maşini în zona localităţilor Comarnic şi Buşteni.

„Traficul rutier pe DN1 se prezintă astfel: pe raza localităţii Comarnic se înregistrează coloană de auto de la km 103 până la km 107; pe raza staţiunii Buşteni de la km 128 până la km 130”, precizează IPJ Prahova.

Aglomerație serioasă între Comarnic și Bușteni

Conform sursei citate, poliţiştii acţionează pentru asigurarea fluenţei traficului rutier. De asemenea, cei de la Infotrafic semnalează că pe autostrada A1 Sibiu – Deva și pe mai multe artere rutiere din județele Hunedoara, Arad, Alba, Caraș-Severin, Maramureș, Satu Mare, Covasna, Giurgiu și Teleorman, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață.

Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să conducă prudent și să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum.

În scopul executării unor lucrări de asfaltare a carosabilului, vă readucem aminte că începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București  – Constanța s-a instituit restricție de circulație pe tronsonul kilometric 11+500 – 17.

Astfel, circulația rutieră se desfășoară pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală).

Totodată, în județul Olt, deplasarea trenurilor pe magistrala 900 a fost reluată (pe un fir) la kilometrul feroviar 142+400 de metri, între stațiile CF Stoenești și Drăgănești-Olt.

Din cauza unui eveniment feroviar (un marfar care avea în componență 37 de vagoane încărcate cu cereale a deraiat cu 15 dintre acestea), deplasarea trenurilor fusese întreruptă din data de 17 februarie 2020.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×