Vremea în București: Alertă ANM pentru următoarele 24 de ore

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 14:12
Vremea în București: Alertă ANM pentru următoarele 24 de ore
Vremea aspră pune stăpânire pe București! ANM a emis alertă pentru următoarele 24 de ore

Vremea aspră pune stăpânire pe București! ANM a emis alertă pentru următoarele 24 de ore. Meteorologii au anunțat prognora specială pentru Capitală în care au dat alertă de ploaie, care se va transforma în lapoviță și ninsoare.

Aceasta este valabilă începând de luni, ora 12:00 și până marți, la aceeași oră. De asemenea, Administrația Națională de Meteorologie(ANM) mai arată că la finalul acestui interval de timp, stratul de zăpadă va fi de 8 centimetri.

Vremea aspră în București! Alerta ANM de ploaie pentru următoarele 24 de ore

”Vremea va fi închisă. Temporar în prima parte a zilei de luni (17 decembrie) va ploua, apoi ploaia se va transforma treptat în lapoviță și ninsoare. Până la sfârșitul intervalului stratul de zăpadă nou depus va fi de 5…8 cm. Vântul va sufla slab și moderat”, informează ANM.

Vremea aspră pune stăpânire pe București! ANM a emis alertă pentru următoarele 24 de ore
Alertă de ploi pentru următoarele 24 de ore!

Conform sursei menționate mai sus, temperatura maximă se va situa între 1 și 2 grade Celsius, iar cea minimă va fi de -1 grad Celsius. Astăzi, previziunile meteorologice pentru cei aflați în Capitală anunță 1 grad Celsius ca maximă a zilei.

Vremea în București: Alertă ANM pentru următoarele 24 de ore
Temperatura maximă se va situa între 1 și 2 grade Celsius

Procentul de precipitații este unul mare, de 52%, cel de umiditate este extrem de mare, de 95%, iar vântul va sufla cu o intensitate de 19 kilometri pe oră.

Vremea pentru săptămâna 16-25 decembrie 2018 se menține închisă

De altfel, vremea pentru săptămâna 16-25 decembrie se va menține închisă. Valorile termice vor fi ușor coborâte în regiunile vestice, sudice și estice.

Pentru săptămâna 24-31 decembrie 2018, temperatura aerului va avea valori mul mai crescute decât cele normale, în regiunile intracarpatice și la multe. În sud-estul țării, dar și în rest, temperaturile se vor apropia de cele specifice perioadei în care ne aflăm.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×