”Vorbește lumea” aduce schimbări noi. Adela Popescu revine în forță

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
23/08/2019, 16:59
”Vorbește lumea” aduce schimbări noi. Adela Popescu revine în forță
”Vorbește lumea” va reveni pe micile ecrane luni, pe 26 august. Emisiunea aduce numeroase surprize și schimbări. Sursa foto: paginademedia.ro

Emisiunea ”Vorbește lumea” revine la vechea formulă. Adela Popescu și Gabriel Coveșanu vor reveni în forță de săppămâna viitoare și vor continua tradiția de a se distra împreună zilnic. Producătorii emisiunii au adus numeroase schimbări atât în platou, cât și în echipă.

Adela Popescu revine pe micile ecrane ca prezentatoare la ”Vorbește lumea”

Emisiunea difuzată la Pro TV ”Vorbește lumea” va reveni la vechiul format, iar Adela Popescu își va relua locul pe platoul de filmare începând de luni dimineața, 26 august. Vedeta a stat departe de televiziune fiind pentru o perioadă de un an în concediu de maternitate pentru cel de-al doilea copil. Cântăreața a urmărit emisiunea de acasă, dar acum spune că a pregătit subiecte inedite și informații valoroase pentru proaspetele mămici.

„Sunt atât de fericită și pregătită să revin la Vorbește lumea. Perioda cât am stat acasă am adunat cele mai bune și mai valoroase informatii pentru proaspetele mămici. Noul decor este absolut  fabulos și mă bucur din tot sufletul că începem o nouă etapă într-o nouă casă. Vom avea și un element supriză, un element foarte apetisant, chiar sexos aș putea spune alături de noi.”, a declarat Adela Popescu.

Schimbări la Vorbește lumea în sezonul 9
Adela Popescu și Cove au anunțat că vor avea o co-prezentatoare începând din data de 26 august. Sursa foto: ele.ro

”Vorbește lumea” a ajuns la sezonul 9. Ce schimbări aduc producătorii

Adela Popescu a vorbit despre un element surpriză fiind vorba de o co-prezentatoare tânără, frumoasă și pregătită pentru orice provocare. Chiar și Gabriel Coveșeanu a adus-o în discuție pe colega cea nouă despre care nu se știu foarte multe lucruri. Rămâne să urmăriți emisiunea luni dimineața, în data de 26 august începând cu ora 10:30. ”Vorbește lumea” va fi difuzată de luni până vineri de la ora 10:30 la ora 13:00.

„În acest nou sezon, primiti-ne cu brațele deschise și să începem diminețile bine dispuși. A revenit și scumpa mea colega, Adela Popescu, dar nu vom fi singuri, o noua colegă ni se va alătura, va fi co-prezentatoarea noastră. Mai în glumă, mai în serios, între două nu te plouă, dar nici bine nu-ți e!”a declarat Cove pentru revista Viva.

De asemenea, producătorii emisiunii au adus schimbări proaspete în platoul de filmare și va fi complet schimbat față de sezonul trecut, iar prezentatorii vor avea un look nou fiind pregătiți cu subiecte inedite și provocări noi.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×