Vor să limiteze consumul de fasole din România. Sfătuitoarea lui Dacian Cioloș, Oana-Maria Bogdan: ”Produce flatulență și poluează”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 18:26
Vor să limiteze consumul de fasole din România. Sfătuitoarea lui Dacian Cioloș, Oana-Maria Bogdan: ”Produce flatulență și poluează” GALERIE FOTO
Sfătuitoarealui Dacian Cioloș, Oana-Maria Bogdan, afirmații șocante! Aceasta dorește limitarea consumului de fasole pentru mai puțină poluare

Oana-Maria Bogdan, sfătuitoarea lui Dacian Cioloș, a făcut o afirmație controversată! Aceasta a propus ca în România să se limiteze consumul de fasole pentru că „mai puțină fasole pentru că produce flatulență și poluează”. Oana-Maria Bogdan este foarte apreciată de Cioloș, motiv pentru care acesta și-a lăsat aprecierea chiar în mediul online, în cadrul unui mesaj lung cu privire la viața ei și la cum a reușit să atingă poziția pe care o are.”E persoana cu cea mai mare capacitate de muncă creativă și ordonată pe care o cunosc. În vara lui 2016, venea în guvernul pe care l-am condus ca secretar de stat responsabil cu patrimoniul la Ministerul Culturii.”

Oana-Maria Bogdan, sfătuitoarea lui Dacian Cioloș, propunere controversată

Oana Maria-Bogdan a lansat o altă propunere șocantă. Aceasta susține faptul că limitarea consumului de fasole din România ar reduce poluarea. „Ministrul britanic al schimbării climatice, Lady Verma, a avertizat populația să mănânce mai puțină fasole pentru a reduce flatulențele, deoarece metanul emanat prin flatulație este un factor cauzator al încălzirii globale”, a comentat Oana Bogdan la un articol despre poluare.

Fostul consilier de stat care are în grijă problemele de sănătate la Cancelaria lui Dacian Cioloș, Raul Pătrașcu, a susținut propunerea colegei sale: „De fapt, flatulențele, sau „bășinile”, cum vreți să spuneți, sunt dovedite științific ca fiind cel mai puternic poluant. Nu doar cele umane, dar și cele animale. Asta nu înseamnă că eu personal aș veni cu propuneri de a mânca mai puțină fasole sau de a introduce taxe sau accize”.

Oana-Maria Bogdan, afirmații controversate legate de limitarea consumului de fasole în scopul scăderii poluării
Oana-Maria Bogdan, afirmații controversate legate de limitarea consumului de fasole în scopul scăderii poluării

Dacian Cioloș, despre Oana-Maria Bogdan

„A fost și este roata motrice în jurul căreia s-a construit echipa executivă care a dat formă și substanță proiectului politic RO+ devenit, mai apoi, PLUS. Oana are o capacitate înnăscută de a atrage oameni inovatori, entuziaști, determinați, cu spirit de echipă. Și face asta pentru că deține ea însăși aceste calități.  Ea este, acum, membru al Biroului Național al partidului, responsabilă cu inovarea și cu integrarea ideilor care – aparent disparate – capătă coerență și direcție clară atunci când ajung pe mâna ei. Cu toate că ar fi avut profilul perfect, a decis să nu candideze la europarlamentare, pentru a se dedica în totalitate construirii partidului și, prin asta, proiectului prin care România poate deveni o țară din care nu doar să nu vrei să pleci, dar o țară în care să te întorci – așa cum a făcut-o și ea. Oana este un arhitect vizionar, pentru care forma lumii construite de om trebuie să reflecte armonia interioară din noi înșine. De aici, și preocuparea sa constantă pentru Om si pentru bunăstarea lui.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×