Vocea României Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de vineri, 20 septembrie

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/09/2019, 19:30
Vocea României Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de vineri, 20 septembrie
Premieră pe scena de la Vocea României. Un duet inedit îi va intriga pe cei patru jurați. Sursa foto: libertatea.ro

Cei patru jurați ai emisiunii „Vocea României – Doar vocea contează” difuzată în fiecare seară de vineri au o misiune foarte importantă: să găsească vocile cele mai frumoase și mai încântătoare. De la ora 20:30 stați cu ochii pe Pro TV pentru că se anunță o emisiune incendiară așa cum ați fost obișnuiți și până acum. 

Vocea României Live Stream – Ediția din data de 20 septembrie 2019

„Vocea României” a ajuns la sezonul cu numărul 9 și caută cei mai talentați români din țara noastră. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Horia Brenciu continuă să caute persoanele care să-i determine să întoarcă scaunele și să spună ”Eu te vreau”. Fiecare dintre ei caută voci puternice, speciale și care să aibă acel ceva.

În seara aceasta are loc a treia ediție de audiții pe nevăzute. Tudor Chirilă, Smiley și Horia Brenciu încearcă să convingă o concurentă să ajungă în echipa lor, dar Irina Rimes le dă lovitura de grație. „Bărbații, în general, promit. Libertatea ta își va găsi locul în cosmosul meu!”, spune cântăreața. În echipa cărui antrenor va alege să intre această concurentă mult râvnită de toți patru jurați.

Premieră pe scena de la Vocea României în ediția din seara aceasta

Discuțiile și replicile acide dintre Horia Brenciu și Tudor Chirilă vor continua și seara aceasta după ce săptămâna trecută cei doi s-au contrat pe tema concertelor, dar și a pieselor originale din repertoriul fiecăruia. „Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”, i-a reproșat Tudor Chirilă colegului său Horia Brenciu care i-a dat replica imediat: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”, a spus juratul de la „Vocea României”.

De asemenea, emisiunea va prezenta o premieră: două surori vor cânta un duet pentru un loc într-una dintre cele patru echipe. Toți cei patru jurați sunt intrigați de faptul că sunt două persoane care cântă pe scena din spatele lor, nu una singură așa cum au fost obișnuiți. Smiley pare încântat de talentul celor două, dar oare care dintre cei patru antrenori se va întoarce? În echipa căruia antrenor vor intra cele două surori?

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×