Vlăduța Lupău face o avere din clipurile urcate pe Youtube. Frumoasa cântăreaţă câştigă mii de euro pe lună

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/02/2020, 14:16
Vlăduța Lupău face o avere din clipurile urcate pe Youtube. Frumoasa cântăreaţă câştigă mii de euro pe lună
Vlăduța Lupău câștigă o mică avere din videoclipurile postate pe Youtube. Sursa foto: Captură Youtube

Este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate interprete de muzică populară ale noului val, iar acest lucru își pune foarte serios amprenta asupra veniturilor sale. Dincolo de banii câștigați în urma nenumăratelor evenimente la care este invitată, tânăra de 28 de ani încasează sume impresionante datorită activității sale pe Youtube.

Câți bani primește Vlăduța Lupău de la Youtube în fiecare lună

În foarte scurt timp, frumoasa sălăjeancă a clădit o întreagă comunitate în mediul online, canalul său având în prezent peste 400 de mii de abonați, pe care cântăreața îi răsfață constant cu cele mai recente videoclipuri ale sale. Cum era de așteptat, administratorii celebrei platforme de streaming nu puteau trece cu vederea o asemenea performanță.

Așa se face că solista de muzică populară primește lunar cel puțin 2.000 de dolari pe lună, potrivit site-ului de specialitate socialblade.com. Având în vedere popularitatea sa pe rețelele de socializare, se estimează că numărul abonaților pe canalul său de Youtube va crește considerabil, făcând ca Vlăduței să îi intre în conturi până la 30.000 de dolari în fiecare lună.

 Vlăduța Lupău cere chiar și 10.000 de euro pentru a cânta la o nuntă

Vrei ca una dintre cele mai cunoscute interprete ale noului val să îți cânte la nuntă? Ei bine, pregătește-te să bagi foarte adânc mâna în buzunar, pentru că prezența Vlăduței Lupău la un astfel de eveniment nu este deloc ieftină.

Extrem de populară în România, aceasta solicită cel puțin două mii de euro pentru a-i delecta pe invitați cu cele mai îndrăgite melodii ale sale, într-un recital de două ore. Suma poate ajunge, însă, chiar și până la 10.000 de euro, dacă Vlăduța este solicitată să întrețină atmosfera pe toată durata petrecerii.

Chiar dacă acum  atrage toate privirile datorită formelor sale de invidiat, pe care nu ezită să le etaleze atunci când are ocazia, artista nu a fost întotdeauna o „femeie fatală”, așa cum o numesc admiratorii din mediul online.

Pe când avea doar 20 de ani și bătea timidă la porțile afirmării, Vlăduța avea un look total diferit față de cel cu care suntem obișnuiți. Privind clipurile video de la acea vreme, putem spune că transformarea este absolut incredibilă.

În imagini se poate observa cum artista, prezentă în studioul unui post de televiziune dedicat fanilor muzicii populare, reușește să facă o impresie cât se poate de bună pe plan muzical, stârnind admirația interpreților consacrați, însă are unele mici „restanțe” când vine vorba despre înfățișare. Dincolo de fața rotundă și cele câteva kilograme în plus, tinerei îi lipsea un dinte din partea stângă, detaliu ce nu putea trece neobservat, mai ales când vorbim despre imaginea unui solist vocal.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×