Categorie: Autor:

Imagine virală pe internet! Ce i-a spus această fetiţă unui elev din Vaslui. A chemat poliţia urgent

Copila a fost văzută cerşind de un copil care mergea la şcoală. Acesta a fost şocat să vadă cum fata stătea pe trotuarul rece, în timp ce el abia mai putea respira de frig. Ca urmare, elevul a chemat de urgenţă poliţia, care însă nu s-a grăbit să îşi facă apariţia.

”Aşa ceva este inacceptabil, să pui un copil să cerşească la -10°C cu fundul pe beton. Poza a fost făcută în faţa magazinului Vascar de pe strada Traian, fetiţa a spus că a fost pusă de mama ei, pe care a spus ca o cheamă Lili, şi era îngheţată bocnă”, a scris Vasilică pe Facebook.

Cu toatea acestea, oamenii legii nu au venit, chiar dacă era vorba despre un caz clar de tratament abuziv asupra unui minor, ceea ce i-ar fi pus viaţa în pericol.

”Am sunat la Poliţie şi am rămas cu promisiunea că o să vină cineva, dar nu a venit. Nu am putut sta prea mult, deoarece trebuia să merg la şcoală”, a spus băiatul.
Potrivit presei locale, nici poliţiştii şi nici reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui nu s-au prezentat la faţa locului. Micuţa s-a întors acasă la mama sa, care cu siguranţă o va trimite din nou la cerşit în aceleaşi condiţii.