Viorica Dăncilă, țap ispășitor în PSD! Social democrații vor să o pună să plătească datoriile făcute de partid pentru campania prezidențială

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 12:26
Viorica Dăncilă, țap ispășitor în PSD! Social democrații vor să o pună să plătească datoriile făcute de partid pentru campania prezidențială GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă ar putea fi dată afară din partid. Sursa foto - facebook

Viorica Dăncilă devine încet, dar sigur țap ispășitor în PSD! Social democrații vor să o pună să plătească datoriile făcute de partid pentru campania prezidențială. Concret, formațiunea care până mai ieri domina Executivul ar fi rămas  cu datorii de peste 60 de milioane de lei.

Viorica Dăncilă, țap ispășitor în PSD!

Toți acești bani reprezintă acum facturi neachitate, după plecarea Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului. Liderii partidului nu sunt deloc mulțumiți de această situație. Interimarii care au preluat frâiele în PSD se întrunesc săptămâna viitoare într-o ședință.

Culmea, pe lista de discuții se află și datoria rămasă după alegerile prezidențiale, mai ales că la partid nu au venit încă toate facturile cu banii pe care ii au de plătit. Potrivit unor surse, aceștia au scris deja o adresa de refuz a plății facturilor emise post-campanie.

Social democrații vor să o pună să plătească datoriile făcute de partid pentru campania prezidențială

Acest document se transformă, de fapt, într-o înștiințare prin care instituțiile care nu au emis încă facturi pentru PSD sunt informate că trebuie să fie plătite de candidat, nu de partid. Mai mult de atât, în acest document sunt trecute și datele personale ale Vioricăi Dăncilă.

Viorica Dăncilă este acuzată și de faptul că și-a gândit haotic campania prezidențială. Fostului lider al PSD i se reproşează că nu ar fi avut un media-plan și că ar fi decis singură numărul și durata aparițiilor TV.

S-a întâmplat lucrul acesta, în ciuda faptului că unele televizuni de știri ar fi facturat și 7000 de euro un minut pentru candidatul PSD. Drept pentru care, în acest moment, sumele datorate sunt unele foarte mari.

În acest demers, social-democrații invocă și un precedent din campania prezidențială din 2014. Atunci, și lui Victor Ponta i-au fost trimise „pe persoană fizică” facturi emise după ce a pierdut alegerile.

Vă reamintim că Viorica Dăncilă a pierdut fără drept de apel alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis a învins-o la o diferență uriașă pe candidata social democraților. La Puțin timp, aceasta avea să fie mazilită și din conducerea partidului.

Marcelo Ciolacu este cel care a preluat frâiele în PSD. Liderul Camerei Deputaților s-a arătat nemulțumit de felul în care a fost condus PSD-ul în ultima perioadă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×