Viorica Dăncila, susținută la alegeri de Donald Trump!? Ipoteza ȘOC lansată în direct la TV

în Stiri mondene
25/07/2019, 10:52
Viorica Dăncila, susținută la alegeri de Donald Trump!? Ipoteza ȘOC lansată în direct la TV GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă ar putea fi susținută de SUA la alegerile prezidențiale. Sursa foto - facebook

Premierul Viorica Dăncila ar putea fi susținută la alegerile prezidențiale de Donald Trump! Un jurnalist a lansat această idee. Sorin Roșca Stănescu spune că șefa Executivului ar avea sprijinul celui mai important om de pe planetă, Donald Trump în cursa pentru Cotroceni. Stănescu a declarat că președintele SUA și premierul României vor avea în curând o întâlnire pe această temă.

Viorica Dăncila, susținută la alegeri de Donald Trump!?

”Iohannis are în spate Germania. Sigur, cu posibilitatea ca cele două motoare politice și economice să se înțeleagă pe nimeni. Dacă SUA vor fi interesate să suțină un candidat, în spatele premierului se vor alinia SUA cu toate gurile unite de tun și cu toate posibilitățile extrem de vaste pe care le au pentru a influența alegerile prezidențiale din România.

Am semnale în acest semn, că se va întâlni în toamnă cu Donald Trump”, a spus Stănescu, la Antena 3. De altfel, între timp și Viorica Dăncilă și-a schimbat speech-ul. Deși anunța inițial că PSD-ul are ca obiectiv să intre în turul 2, acum șefa social democraților spune că partidul trebuie să câștige neapărat alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncila, susținută la alegeri de Donald Trump! Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă vrea ca PSD să câștige alegerile prezidențiale. Sursa foto – facebook

Ipoteza ȘOC lansată în direct la TV

„În primul rând vreau să subliniez că nu se poate vorbi doar despre primul tur. PSD merge să câștige alegerile. Bătălia noastră nu e doar pentru primul tur. Am văzut că Tăriceanu și alți lideri din ALDE au spus că vor continua guvernarea, deci eu nu pot crede că este în pericol. Ne-am fi dorit candidat comun, dar fiecare de la el din partid.

Fiecare partid și-a făcut calcule, după europarlamentare fiecare vrea să-și arate forța. Avem 3 rânduri de alegeri și fiecare își face propriile calcule. Acesta a fost principalul motiv pentru care liderii PSD au cerut să avem candidat PSD și s-a dat un vot în acest sens.”, a spus Viorica Dăncilă

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×