Viorica Dăncilă, trasă pe sfoară de colegii din PSD: „Așa e în politică!”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
11/01/2020, 15:59
Viorica Dăncilă, trasă pe sfoară de colegii din PSD: „Așa e în politică!”
Actuala conducere a PSD nu se va ține de promisiunile făcute față de Viorica Dăncilă *foto: hepta.ro

Viorica Dăncilă a acceptat să renunțe la funcția de președinte al PSD, în schimbul posibilității de a fi numită pe liste la alegerile parlamentare și dacă va fi numită șefă a organizației de femei din cadrul PSD.

Cu toate acestea unul dintre liderii PSD, primarul Sectorului 1 Daniel Tudorache, a declarat că șansele ca Viorica Dăncilă să mai prindă vreun loc eligibil la parlamentare sunt destul de mici.

Viorica Dăncilă ar putea fi trasă pe sfoară de colegii de la PSD

Întrebat joi la postul Digi 24, dacă din partea PSD vor mai fi proști în funcții publice, Daniel Tudorache a răspuns: „Eu sper să nu mai fie de la niciun partid! Am văzut ce s-a întâmplat. Și sperăm să nu se mai întâmple”. Primarul Sectorului 1 a precizat că este vorba despre fostul premier Viorica Dăncilă și fostul ministru al Economiei Dănuț Andrușcă.

Când a fost întrebat dacă mai sunt șanse ca Viorica Dăncilă să se regăsească pe listele PSD la parlamentare, Tudorache a spus: „Păi vedem, dacă colegii mei ies și spun în continuare sau merg cu acest slogan, șansele sunt din ce în ce mai mici să fie”.

„Așa e în politică!”, a fost concluzia edilului Sectorului 1, când a făcut referire la faptul că într-un Comitet Executiv al PSD i-a fost promis un loc pe listă Vioricăi Dăncilă, la schimb cu demisia din fruntea partidului.

Viorica Dăncilă a demisionat din funcția de președinte PSD cu promisiunea că va fi pusă le listă

Reacția lui Tudorache vine în contextul în care Claudiu Manda a declarat, joi la Buzău, că „la Congres nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs”.

În ședința Comitetului Executiv din 26 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă a anunțat că demisionează de la șefia PSD. Cu acea ocazie Vioricăi Dăncilă i-ar fi fost promisă șefia organizației de femei a PSD precum și un loc de parlamentar de Teleorman, dacă demisionează.

În CEx al PSD din 12 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă i-a reproșat Olguței Vasilescu că soțul acesteia, Claudiu Manda, ar fi spus că nu vrea să susțină în campanie „o proastă”, conform unor surse politice participante la ședință.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×