Viorica Dăncilă, o nouă lovitură! Fostul premier, în stand by la ordinul PSD

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/12/2019, 12:53
Viorica Dăncilă, o nouă lovitură! Fostul premier, în stand by la ordinul PSD GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a primit o nouă lovitură de la colegii din PSD. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Viorica Dăncilă a primit o nouă lovitură din partea social democraților. Se întâmplă de data aceasta chiar de ziua ei! Astfel, organizația de femei, la șefia căreia urma să fie aleasă, nu va mai organiza alegeri.

Viorica Dăncilă, o nouă lovitură!

Concret, scrutinul a fost pus în „stand by” de PSD până la Congres, așa cum se discutase în ultimul CEX. Decizia de ultimă oră a fost luată în PSD chiar în ziua în care Viorica Dăncilă împlinește 56 de ani.

Acum, social democrații susțin că s-a luat aceastp decizie pentru a nu ‘perturba’ Congresul de la finalul lui februarie. De asemenea, nici la organizația de seniori a PSD și nici la tineret nu se vor face alegeri.

Fostul premier, în stand by la ordinul PSD

Vă readucem aminte că alegerile la șefia organizației de femei PSD erau programate la finalul lunii ianuarie. În urmă cu ceva timp, Viorica Dăncilă a declarat că „i-ar place” să candideze și Carmen Dan pentru șefia organizației femeilor social-democrate.

Deși sunt considerate rivale, Dăncilă a precizat că scrutinul e deschis tuturor pentru că nu dorește să fie unicul candidat. De remarcat că Dăncilă este, în momentul de față, președintele interimar al organizației.

Viorica Dăncilă ocupă această funcție din momentul în care și-a dat demisionat de la conducerea partidului, din cauza pierderii alegerilor prezidențiale. Pentru a deveni președinte cu atribuții depline al filialei este necesară organizarea unei conferințe de alegeri.

Între timp, Viorica Dăncilă are și alt gen de probleme, Alături de Liviu Dragnea ar putea să ajungă la Direcția Națională Anticorupție. Au făcut-o deja mai multe nume grele din PSD.

Vă reamintim că fostul ministru de Interne Mihai Fifor a mers la sediul DNA Timișoara. Acesta a precizat că a fost citat în calitate de martor în dosarul mitei de la PSD Arad.

„Nu am niciun amestec oricât s-ar încerca să se ajungă la mine. La Viorica Dăncilă nu se va ajunge, pentru că Viorica Dăncilă a fost și rămâne un om foarte corect. În primul rând, nu cunosc pe nimeni de acolo. La prim ministru nu vin astfel de lucruri. Eu vă garantez și sper ca acest dosar să se soluționeze cât mai repede”, a spus Dăncilă

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×