Viorica Dăncilă, look nou după ce a fost mazilită din funcția de președinte PSD. Fostul premier a renunțat la coc

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/12/2019, 17:12
Viorica Dăncilă, look nou după ce a fost mazilită din funcția de președinte PSD. Fostul premier a renunțat la coc GALERIE FOTO

Viorica Dăncilă a afișat un look nou după ce a fost mazilită din funcția de președinte al PSD. Fostul premier a avut o apariție considerată de specialiști drept una de senzație la ședința CEx al social democraților. Astfel, Dăncilă a renunțat la cocul pe care l-a făcut deja celebru și pe care l-a afișat aproape în fiecare zi din ultimele luni și a optat pentru o coafură mult mai lejeră: coada de cal.

Viorica Dăncilă, look nou după ce a fost mazilită din funcția de președinte PSD

Apropiații Vioricăi Dăncilă au transmis că aceasta este mult mai relaxată după ce a pierdut cele două funții înalte pe care le deținea, scaunul de premier de la Palatul Victoriei și cel de președinte PSD. Mai mult de atât, înainte de apariția de la ședința social democraţilor, fostul număr 1 din principalul partid de stânga a fost la cumpărături într-un  supermarket in Ploiești.

Conform primelor informații, fostul premier a venit să-și viziteze tatăl, care locuiește într-un cartier din Ploiești. Aceasta nu a ezitat și a mers la cumpărături înainte să ajungă în locuința părintelui. De altfel, fotografia postată pe o rețea de socializare a strâns zeci de reacții.

Fostul premier a renunțat la coc

De remarcat că printre comentarii s-au regăsit și aprecieri de genul „Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”, sau „Oare Iohannis își face cumpărăturile singur?”. De curând, Dăncilă a postat pe o rețea de socializare și un mesaj pentru cei care ua preluat șefia partidului.

”Am demisionat de la conducerea Partidului Social Democrat şi cred că a fost un gest firesc, necesar, pentru a permite noii conduceri asumarea parcursului viitor al partidului şi scorul de la alegerile care urmează. 

Aşa cum am spus întotdeauna, avem nevoie să ne asumăm trecutul, să ştim să ne adaptăm vremurilor şi să muncim pentru viitor. Din luna mai a acestui an, sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut. Nu deodată, nu complet, dar a mers înainte.

Am speranţa ca noua conducere să continue acest trend, ascultând în permanenţă pulsul societăţii şi întorcându-se de fiecare dată la români”, a scris Dăncilă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×