Viorica Dăncilă îl provoacă pe Klaus Iohannis! „Când îmi acceptați invitația la o confruntare 1-1 în fața românilor?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 20:40
Viorica Dăncilă îl provoacă pe Klaus Iohannis! „Când îmi acceptați invitația la o confruntare 1-1 în fața românilor?” GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis au șanse mari să intre în turul 2. Sursa foto - facebook

Președintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă îl provoacă pe Klaus Iohannis la o dezbatere față în față! Candidata PSD-ului la alegerile prezidențiale, i-a lansat din nou șefului de stat o invitație să participe la o dezbatere electorală într-o emisiune televizată. Deocamdată, Dăncilă merge singură la televiziunea națională, acolo unde va răspunde întrebărilor puse de Ionuț Cristache, moderatorul TVR.

Viorica Dăncilă îl provoacă pe Klaus Iohannis!

„Domnule Klaus Iohannis, când îmi acceptați invitația la o confruntare 1-1 în fața românilor?”, a scris Dăncilă pe o rețea de socializare. Cu o zi în urmă, fostul premier a mers la B1. De altfel, în ultima perioadă, Dăncilă a mai fost la emisiuni la România TV și la alte televiziuni. De cealalată parte, Klaus Iohannis nu a participat deocamdată la nicio emisiune. Între timp, candidatul PSD  și-a lansat campania înainte de startul alegerilor prezidențiale.

Viorica Dăncilă a publicat un clip de jumătate de minut în care împarte pâine cu mai mulți oameni din popor și folosește expresii din textele religioase, precum „România noastră cea de toate zilele”, chiar în momentul în care rupe o pâine în două și oferă jumătate din ea unei alte persoane. Fostul premier încearcă practic să se apropie de oameni și să dea lovitura pe ultima sută de metri asigurându-și intrarea în turul 2.

Viorica Dăncilă îl provoacă pe Klaus Iohannis! Dăncilă și Iohannis
Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă ar putea ajunge față în față în această campanie. Sursa foto – facebook

Dăncilă, OUT din funcția de premier

Un eventual eșec ar scoate-o definitiv din scenă pe Viorica Dăncilă. „Lupt pentru a duce România mai departe și pentru a aduce românii împreună. Pentru mai multă încredere, pentru unitate, pentru respect și bunăstare. Pentru ziua de mâine. Vă chem alături de mine în aceste alegeri, pentru ca, împreună, să continuăm să luptăm pentru România și pentru fiecare român!”, a scris Viorica Dăncilă, în mesajul postat pe facebook alături de clipul video.

Vă reamintim că Viorica Dăncilă a fost nevoită să renunțe la funcția de premier după ce moțiunea de cenzură a liberalilor a trecut. Klaus Iohannis l-a numit între timp pe Ludovic Orban prim ministru.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×